Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichting rotonde N 219 Kleinpolderlaan Nieuwerkerk

Datum nieuwsfeit: 25-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

12 mei 1999

voorlichting rotonde N 219 Kleinpolderlaan

De provincie Zuid-Holland heeft een voorlopig ontwerpplan uitgewerkt voor de aanleg van een rotonde ter hoogte van de Kleinpolderlaan op provinciale weg N219 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De aanleg van de rotonde heeft als doel de verkeersveiligheid en de verkeersafwikkeling op de N219 te verbeteren.

Op 25 mei 1999 kunnen belangstellenden het voorlopig voorontwerp bekijken in het gemeentehuis van Nieuwerkerk aan den IJssel, Raadhuisplein 1. Van 15.30 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 20.30 uur zijn medewerkers van de provincie Zuid-Holland, de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel en Ingenieursbureau IBZH aanwezig om toelichting te geven over de rotonde.

De te behandelen stukken liggen na de bijeenkomst een week ter inzage op het gemeentehuis van Nieuwerkerk aan den IJssel. Schriftelijke reacties kunnen gezonden worden aan:
Provincie Zuid-Holland
Directie Economie en Vervoer
Projectgroep N219 Kleinpolderlaan,
kamer A564
Postbus 90602
2509 LP Den Haag

De reacties zullen, voor zover mogelijk, worden betrokken bij de definitieve planvorming.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie