Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 25-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Werk in uitvoering

Reconstructie van Cederstraat en Roemer Visscherstraat

Op dinsdag 25 mei aanstaande begint de reconstructie van de Cederstraat en Roemer Visscherstraat. Het werk in de Cederstraat betreft herstrating van trottoir, parkeerplaatsen, rijweg en voetpaden. Tevens worden er extra parkeerplaatsen gecreëerd en wordt er een drempel aangebracht ter hoogte van nr.9. Het kruisingsvak bij de Meidoornlaan wordt verhoogd aangelegd. Het werk zal ongeveer 8 weken duren.
Het werk in de Roemer Visscherstraat betreft de herstrating van trottoir, parkeerplaatsen en rijweg. Tevens worden er drempels aangelegd. Het werk gaat ongeveer 7 weken duren. De straten zijn in de periode van de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. De huizen blijven zoveel als mogelijk te voet bereikbaar. Men wordt verzocht om de auto tijdelijk elders te parkeren. Het aanbieden van de papiercontainer en de duo-bak dient te gebeuren op de dichtstbijgelegen verzamelplaats waar de reinigingswagen wel kan komen.

Hoek Van Bergenplein tijdelijk afgesloten

Vanwege grondwerkzaamheden bij het voormalig garagebedrijf Hendrikx op de hoek van het Van Bergenplein, geldt er een tijdelijke afsluiting ter plaatse van ongeveer vijf weken. Het werk start op dinsdag 25 mei a.s. De route Lindenbleek - Van Bergenplein blijft mogelijk. De route Lichttorenhoofd - Van Bergenplein is afgesloten. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Na dit werk gaat men aan de slag bij garagebedrijf Gijzen aan de Korte Brugstraat. Hiervoor is echter geen omleidingsroute noodzakelijk

Kroonstraat en Pauvreweg tijdelijk gedeeltelijk afgesloten

Zowel de Kroonstraat als de Pauvreweg zijn sinds 19 mei jongstleden gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer over een lengte van ongeveer 100 meter vanaf Mon Plaisir. De straatstenen worden verwijderd, de fundering wordt vernieuwd en vervolgens komt er asfalt overheen. Het werk duurt ruim twee weken. Een omleidingsroute is met borden aangegeven.

Kruising Dreef-Markt afgesloten

De reconstructie van de Markt bereikt een volgende fase. Beide parallelwegen en de hoofdrijbaan in het zuidelijke gedeelte zijn afgesloten voor het verkeer. Het is daarom tot de bouwvak-vakantie niet mogelijk om vanuit de Dreef de Markt op te rijden. De aanliggende panden blijven wel te voet bereikbaar. De kruising Rochussenlaan-Markt blijft open voor het verkeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie