Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Motherwell introduceert R/3 Modula Order

Datum nieuwsfeit: 25-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MOTHERWELL INFORMATION SYSTEMS

SAP R/3 halve prijs

Persbericht:
R/3 MODULA ORDER, de .Ready-to-Work.-oplossing
voor de ETO- en MTO-industrie

MOTHERWELL INFORMATION SYSTEMS BV

Motherwell Information Systems BV is gespecialiseerd in de levering, het implementeren en onderhouden van automatiseringsoplossingen voor indus-triële handels- en nutsbedrijven. Motherwell Information Systems is een wereldwijd opererend bedrijf met meer dan 650 medewerkers en maakt deel uit van de Motherwell Bridge Group. Motherwell Information Systems heeft vestigingen in Engeland, Italië, Amerika, Canada, Australi, Nieuw- Zeeland en Nederland.

R/3 MODULA ORDER

Motherwell Information Systems is vele jaren System Reseller (=VAR) en implementatiepartner van SAP Nederland. Wij hebben ons gespecialiseerd in de toepassing van R/3 in de discrete - en in de CPG-industrie. Wij voeren projecten op turnkey-basis uit, wat inhoudt dat wij de SAP R/3-licentie leveren, inclusief opleidingen, implementatiebegeleiding, hardware en onderhoud.

HET MOTHERWELL ETO-/MTO-BRANCHEMODEL

Oplossing
Om meer projecten te kunnen realiseren hebben wij besloten SAP R/3 geschikt te maken voor ondernemingen vanaf ca. 50 medewerkers. Teneinde deze doelstelling te realiseren is het nodig de investering van de SAP R/3-implementatie te halveren en zo mogelijk tegen een vaste prijs te leveren. Dit bereikt Motherwell door R/3 vooraf in te richten. R/3 Modula Order levert dus (branche)kennis in de vorm van vooraf ingerichte bedrijfsprocessen. Hierdoor is aanzienlijk minder consultancy nodig en, minstens zo belangrijk, is minder tijd van de interne medewerkers nodig.

IMPLEMENTATIEMETHODE

Voor de invoering van SAP R/3 passen wij de SAP-implementatiemethodiek AcceleratedSAP ASAP toe. De ASAP-methode heeft aanvullend aan de strakke structuur met milestones ook een complete set met implementatietools in zich.

Kortom: R/3 MODULA ORDER
De .Ready-to-Work.-oplossing voor de ETO-/MTO-industrie levert u o.a. het volgende op:
&.61623; Halvering Implementatiekosten
&.61623; Korte doorlooptijd
&.61623; Minder interne capaciteit van de klant nodig.

Voor meer informatie kunt u bellen met Wendy Lutmers, Marketing & Communications van Motherwell. (036-5461600)

25 mei 99 09:06

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie