Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wandelexcursie in en rond Oderkerkpark Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 26-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Project "Natuur je buur"

Gratis wandelexcursie in en rond Oderkerkpark

Op woensdag 26 mei aanstaande houdt de Vereniging voor Vogel- en Natuurbescherming Etten-Leur samen met de gemeente Etten-Leur een wandelexcursie door het centrumgebied. De belangstellenden kunnen zich om 20.00 uur verzamelen onder de Moeierboom op de Markt. Op die plek begint de wandeling die onder leiding staat van twee deskundige gidsen: de heren Jan Willem Zwart en Jac Hop. Beide natuurexperts zullen een boeiende uiteenzetting geven over groen in de stad.
Bij natuur wordt er vaak gedacht aan bos en groen in het buitengebied, maar ook dicht bij de mensen in de bebouwde kom zijn er mooie groenplekken. Onder het motto "Natuur je buur" voert de wandelroute, die ongeveer één uur zal duren, via de Markt en de Stationsstraat naar het Oderkerkpark. Men zal verbaasd zijn te zien hoe onbekend de natuur dicht bij huis is. Na afloop is er voor alle deelnemers nog een kop koffie of thee in café/restaurant Het Witte Paard. Bovendien is er voor iedereen het rijkgeïllustreerde boekje "Natuur je buur" beschikbaar. Deelname aan de wandelexcursie is gratis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie