Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft annonceert voorlopige BizTalk-specificatie

Datum nieuwsfeit: 26-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Microsoft annonceert voorlopige BizTalk-specificatie

Schiphol-Rijk/Brussel - 26 mei 1999 - De eerste, voorlopige specificatie van het BizTalk-raamwerk is vanaf vandaag beschikbaar en is te vinden op de bijbehorende website: http:/www.biztalk.org. BizTalk is een raamwerk voor e-commerce en integratie van applicaties, dat gebaseerd is op de XML-taal (Extensible Markup Language). Daarnaast is nu ook de samenstelling van het stuurcomité van BizTalk bekend. Deze inspanningen hebben tot doel de ontwikkeling en brede acceptatie van BizTalk te versnellen.

De voorlopige BizTalk-specificatie die door Microsoft en het BizTalk-stuurcomité is gepubliceerd, bevat de XML-ontwerprichtlijnen voor het ontwikkelen en implementeren van BizTalk-schema's. Met de specificatie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie