Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Buitenbeurs van het Noorden 1999 in Leek

Datum nieuwsfeit: 27-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T
 
Van donderdag 27 tot en met zondag 30 mei aanstaande zal op het landgoed van Borg Nienoord in Leek "De Buitenbeurs van het Noorden" plaatsvinden. Deze happening vindt voor het vierde achtereenvolgende jaar plaats in samenwerking met "De Ronde Tafel Noordenveld". De Buitenbeurs van het Noorden biedt een bijzondere gelegenheid om inspiratie op te doen voor exclusieve inrichting van huis en tuin.
 
Leek is gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Het landgoed van Borg Nienoord is zeer stijlvol en ademt een landelijke sfeer. Van een lokaal serviceproject is de Buitenbeurs uitgegroeid tot een professioneel evenement met landelijke uitstraling. Meer dan
50 bedrijven, die produkten vertegenwoordigen met een exclusieve en kwalitatief hoogwaardige uitstraling, presenteren zich in de stijlvolle tenten die over het landgoed verspreid staan.
 
Bloemenatelier Jan van der Heijden uit Roden geeft demonstraties boeketten maken met verse bloemen. Leuk om te zien en leerzaam. De Kastanje uit Diepenheim exposeert met een collectie Ierse katoenen truien van Barnett & Barnett, jassen van John Patridge en de echte 'buitenlaarzen' van Dubarry. TuinTeak uit Kampen toont een collectie prachtige teak tuinmeubelen. Hier kan de bezoeker zich laten adviseren, want er is veel te vertellen over de verschillende soorten teak en de kwaliteitsaspecten van deze hard houten tuinmeubelen.Verder vindt de bezoeker op deze beurs specialisten op gebied van interieur, tuinmeubilair, kwekerijen, kleding, potterie, brocante, tuindecoraties, smeedijzeren tuinhekken, tuinarchitectuur en serrebouw.
 
Traditioneel wordt op zondag (30 mei) de koetsentocht van het Nationaal Rijtuigmuseum Nienoord gehouden. Meer dan 30 historische koetsen, waaronder een originele Engelse postkoets zullen in Leek en omgeving rondrijden. Aan het einde van hun toer zullen de koetsen over het beursterrein komen. Een spreekstalmeester zal een presentatie geven over de bijzondere rijtuigen.
 
Openingstijden:  Dagelijks geopend van

10.00 tot 19.00 uur.    Vrijdag geopend tot 23.00 uur.Locatie:   Landgoed Borg Nienoord, Leek    Autosnelweg A7 (Drachten-Groningen)    Afslag Leek en volg de borden Borg NienoordPrijs:    fl. 15,-- per persoon, inclusief beurscatalogus    (kinderen tot 12 jaar gratis)
 
Mocht u meer informatie wensen of aanvullend fotomateriaal, dan kunt u contact opnemen met Johan Rissik, InterEvent. Telefoonnummer: 035 - 6239695.Faxnummer: 035 - 6239040.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie