Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FibreAlliance: mijlpaal op weg naar SAN managementstandaard

Datum nieuwsfeit: 28-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FibreAlliance bereikt belangrijke mijlpaal op weg naar Open Storage Area Network (SAN) managementstandaarden

Nieuwegein, 28 mei 1999 - De FibreAlliance (www.fibrealliance.org) heeft enkele belangrijke mijlpalen bereikt die open standaarden helpen ontwikkelen voor het beheer van heterogene netwerken bestaande uit opslagsystemen en servers. Deze netwerken staan bekend als storage area networks of SAN's. De volgende aankondigingen onderstrepen de voortgang die de FibreAlliance heeft geboekt:


* Leden van de FibreAlliance hebben samen de voorlopige gedetailleerde technische specificatie opgesteld. De specificatie beschrijft een geïntegreerd managementraamwerk, waarbinnen softwareproducten een geavanceerd overzicht kunnen geven van het opslagnetwerk en waarbinnen beheersoftware kan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie