Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zieke kinderen ontwerpen kunstcollectie met Patty Harpenau

Datum nieuwsfeit: 28-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Langdurig zieke kinderen ontwerpen Microsoft-kunstcollectie samen met Patty Harpenau

Schiphol-Rijk, 27 mei 1999 - Microsoft Benelux heeft in haar kantoor in Schiphol-Rijk een kunstcollectie tentoongesteld die patiënten in het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam samen met kunstschilderes Patty Harpenau gemaakt hebben. Op grote puzzelstukken, die samen het Sterrekind-logo vormen, hebben de kinderen de bezieling weergegeven van het project 'Sterrekind'. Sterrekind is opgericht om kinderen te helpen die vanwege ernstige aandoeningen langdurig in een ziekenhuis moeten verblijven. De aan Sterrekind verbonden bedrijven zorgen voor computerverbindingen en multimediatechnologie, waarmee de kinderen vanuit het ziekenhuis contact kunnen houden met onder anderen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie