Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Computer Associates boekt recordresultaten

Datum nieuwsfeit: 28-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Computer Associates

Persbericht

COMPUTER ASSOCIATES BOEKT

RECORDRESULTATEN OVER 1999

OMZET UIT CLIENT/SERVER-PRODUCTEN GROEIEN MET 29 PROCENT TOT 2,5 MILJARD DOLLAR VOOR GEHELE FISCALE JAAR

Nieuwegein, Islandia NY, 28 mei 1999 – Computer Associates International, Inc. (CA) heeft recordresultaten bekend gemaakt voor zowel het vierde kwartaal als het gehele fiscale jaar 1999.

In het 31 maart beëindigde vierde kwartaal bedroeg de omzet 1,6 miljard dollar, een groei van 11 procent ten opzichte van de 1,5 miljard die het vierde kwartaal van fiscaal 1998 te zien gaf. De omzet uit client/server-producten nam toe tot 802 miljoen dollar, vergeleken met 640 miljoen dollar over dezelfde periode een jaar eerder. De omzet die gerealiseerd werd door Professional Services groeide 121 procent tot 93 miljoen dollar. De nettowinst bedroeg 457,9 miljoen dollar of $0,83 per aandeel (verwaterd) tegenover 422,8 miljoen dollar of $0,75 per aandeel in fiscaal 1998. Hierbij zijn de voorzieningen die zijn getroffen voor het bod op de aandelen Computer Sciences Corporation buiten beschouwing gelaten.

Voor het gehele boekjaar 1999 bedroeg de omzet 5,3 miljard dollar. Dat is een toename van 11 procent ten opzichte van de 4,7 miljard dollar omzet over het boekjaar 1998. De nettowinst en de winst per aandeel (exclusief een voorziening als gevolg van een aandelenuitgifte die gerelateerd is aan het ‘1995 Key Employee Stock Ownership Plan’) bedroegen respectievelijk 1,3 miljard dollar en $2,31 (verwaterd) tegenover 1, 2 miljard dollar en $2,10 (exclusief de voorzieningen in verband met het bod op de aandelen Computer Sciences Corporation).

Exclusief voorzieningen als gevolg van de afschrijving van aangeschafte programmatuur en ‘goodwill’ in verband met eerdere acquisities bedroeg de operationele winst van CA in fiscaal 1999 circa $2,59 per aandeel.

"De snelle adoptie van Internet en andere communicatietechnieken hebben wereldwijd een dramatisch effect op de markt", zegt CA Chairman en Chief Executive Officer Charles B. Wang. "CA stelt haar gebruikers in staat om onder deze marktomstandigheden concurrentievoordelen te behalen die zijn gebaseerd op de vooruitgang die we hebben geboekt op terreinen als visualisatie en neurale netwerktechnologie voor zakelijke toepassingen."

In een commentaar op de sterke groei die CA in al haar activiteiten momenteel kent, zegt Sanjay Kumar, CA President en Chief Operating Officer: "We zijn erg blij met de groei die we in de client/server-markt ervaren en waar de Unicenter-productfamilie door steeds meer klanten wordt gebruikt. Onze Global Professional Services-organisatie ontwikkelt zich voorspoedig, doordat gebruikers steeds meer een beroep op CA doen voor ondersteuning bij het maximaliseren van de voordelen die zij kunnen halen uit hun gedane investeringen in technologie. Met onze zogeheten ‘outcome focused’ benadering onderscheiden we ons duidelijk van de concurrentie. Onze aanpak is dan ook erg goed ontvangen door gebruikers."

CA en het Amerikaanse Ministerie van Justitie werden het onlangs eens over de voorwaarden die gesteld worden aan de overname door CA van Platinum Technology International Inc. CA betaalt hiervoor 3,5 miljard dollar via een bod in contanten op de aandelen van Platinum. Deze overname – de grootste in de historie van de software-industrie – vormt een aanvulling op de software en diensten die CA aanbiedt op terreinen als e-commerce, business en data modellering, databasehulpmiddelen, datawarehousing, beheeroplossingen en applicatie-ontwikkeling.

"Nu de toestemming van het Ministerie van Justitie is ontvangen, kunnen we beginnen met het integreren van de activiteiten van beide ondernemingen", zegt Kumar. "Deze transactie is een voorbeeld van de nadruk die CA legt op het aan klanten kunnen aanbieden van steeds bredere oplossingen waarmee zij hun zakelijke doelstellingen kunnen bereiken. CA is nu de enige onafhankelijke aanbieder van software en dienstverlening die zowel over de expertise als de productlijn beschikt om oplossingen te kunnen aanbieden voor zowel enterprise management als informatie management."

CA heeft onlangs ook Jasmine TND aangekondigd, een innovatieve en intelligente informatie-infrastructuur. Jasmine TND biedt gebruikers de mogelijkheid om waardevolle en ‘network enabled’ applicaties te ontwikkelen die effectief gebruik maken van een brede reeks van informatiebronnen, Internet-gerelateerde communicatiefaciliteiten en apparatuur voor eindgebruikers. Gebruikers kunnen hierdoor een belangrijke voorsprong ten opzichte van hun concurrenten ontwikkelen in de snel veranderende e-business markt. De innovatieve Neugents neurale agenttechnologie van CA die in staat is complexe en voorheen onopgemerkte patronen in grote hoeveelheden gegevens te ontdekken. Met deze technologie kan een nieuwe generatie applicaties worden ontwikkeld, waarmee de situatie in bijvoorbeeld een zakelijk marktsegment of in een technische beheeromgeving kan worden geanalyseerd. Belangrijk voordeel hierbij is dat Neugents in staat zijn veranderingen te voorspellen en bovendien voorstellen kunnen doen voor acties en maatregelen die op deze veranderingen inspelen.

Hoogtepunten uit het vierde kwartaal

* CA neemt Computer Management Sciences Inc. (CMSI) over, een bedrijf dat is gespecialiseerd in maatwerkinformatiesystemen voor Fortune 1000-ondernemingen. De acquisitie van CMSI – dat nu deel uitmaakt van CA Global Professionals Services – zal het ontwikkelen van innovatieve toepassingen die zijn gebaseerd op Unicenter TNG- en Jasmine-technologieën verder helpen versnellen.
* CA en Red Hat Software Inc. annonceren een brede overeenkomst die de acceptatie van Linux door grote zakelijke gebruikers aanzienlijk kan versnellen. De overeenkomst behelst onder andere het verspreiden van een miljoen gratis kopieën van gebundelde softwareproducten.

* CA en Intel besluiten samen te werken aan een op Unicenter TNG gebaseerde toolkit die softwareontwikkelaars en gebruikers in staat stelt om optimaal gebruik te maken van de nieuwe Processor Serial Number-functionaliteit van de nieuwe Intel Pentium III.
* CA betreedt de automarkt via de annoncering van UniFleet, een innovatieve oplossing voor het beheren van grote wagenparken en waarmee zowel de omzet uit de beschikbare wagens kan worden vergroot als de operationele kosten kunnen worden verlaagd.
* Dell Computer Corporation certificeert CA’s ARCserveIT opslagsoftware en besluit deze software als onderdeel van de nieuwe PowerVault ‘Storage Area Network’-te verkopen en te ondersteunen. ARCserveIT is het eerste softwareproduct dat hiervoor door Dell is geselecteerd.

* CA kondigt ‘Millennium Watch’ aan, een dienstverlening die een specifieke groep van gebruikers van ‘Y2K-compliant’-producten van CA in staat stelt om de laatste fasen te voltooien van hun programma om klaar te zijn voor de eeuwwisseling.

* CA biedt gebruikers de mogelijkheid om de Neugents gratis 30 dagen te evalueren en te testen. Neugents bieden innovatieve mogelijkheden voor patroonherkenning en neurale netwerktechnologie voor enterprise management.

* CA en Eastern Communications Group Ltd (Eastcom), een toonaangevend Chinees telecommunicatiebedrijf, kondigen de start aan van Hangzhou Eastcom CA Software Co. Ltd, een joint venture die is gericht op de markt voor mobiele communicatie.
* Om tegemoet te kunnen komen aan de behoefte van middelgrote en grote organisaties voor een effectieve en betaalbare bescherming tegen virussen, annonceert CA InoculateIT Advanced Edition. Ook komt ControlIT Advanced Edition beschikbaar, een product voor het op afstand bieden van toegang tot informatiesystemen. ControlIT Advanced Edition wordt alleen via het indirecte kanaal geleverd.
* CA versterkt zijn koppositie in de markt voor virusbestrijding met de overname van Cybec Pty Ltd, de Australische ontwikkelaar van het toonaangevende antivirusproduct Vet.

* CA’s InoculateIT behaalt een ‘perfect score’ bij een onafhankelijk test van producten voor het opsporen en onschadelijk maken van virussen dat is uitgevoerd door West Coast Labs. InoculateIT blijkt alle momenteel bekende virussen onschadelijk te maken. CA’s ARCserveIT krijgt van de lezers van de Aziatische editie van PC Week een ‘Readers Choice Award 98’ toegekend in de categorie ‘backup software’.

* CA krijgt van Merisel, Inc de vermelding ‘1998 Strategic Partner of the Year’ en wordt met name geroemd vanwege de marktgroei die CA heeft gerealiseerd en de toonaangevende positie die CA in de zakelijke softwaremarkt inneemt.
* CA en Gates/Arrow kondigen een overeenkomst aan waarbij Gates/Arrow Unicenter TNG aanprijst aan eigen klanten als de geprefereerde beheeroplossing. Gates/Arrow wordt tevens geautoriseerd voor het distribueren van CA’s Enterprise Edition IT- en informatie-managementproducten in de Verenigde Staten.

* Voor het beheren van ‘web enabled’ applicaties kondigt CA een belangrijke nieuwe versie van de Web Management Option voor Unicenter TNG aan. Ook kondigt CA een actie aan waarbij gebruikers MasterIT Workgroup Edition for Windows NT tot 1 augustus 1999 gratis kunnen ontvangen.

* Tijdens het vierde kwartaal besloten onder andere de volgende gebruikers Unicenter TNG aan te schaffen: A-Dec, AIG Data, Agrexco, Apoteket AB, Atlanta Public School, Canada Life, Cedborsa, Colorado Springs School District, Ina Brasil, EDS Africa, Escorts Ltd, de Israëlische politie, Keter Plastics, het Ernest N. Morial Convention Center in New Orleans, Northern Michigan University, Northwest Community Healthcare, Meokorot, Minolta Co., Scottish Power Ltd, Utica National Insurance en Well’s Dairy Inc.

Over Computer Associates

Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) is wereldwijd marktleider op het gebied van bedrijfskritische software voor zakelijk gebruik. Computer Associates levert software, ondersteuning en integratiediensten in meer dan 100 landen over de hele wereld. Het bedrijf telt 14.000 medewerkers en realiseerde over het fiscale jaar 1999 een omzet van 5,3 miljard US dollar. Bij de Nederlandse vestiging van Computer Associates in Nieuwegein werken ruim 130 mensen. U kunt CA bereiken op het world wide web www.cai.com of via www.cai.com/offices/holland/.

Alle producten en merknamen waaraan gerefereerd wordt, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Statements in this release concerning the Company's future prospects are "forward-looking statements" under the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. There can be no assurances that future results will be achieved, and actual results could differ materially from forecasts and estimates. Important factors that could cause actual results to differ materially include: the significant percentage of CA's quarterly sales recorded in the last few days of the quarter, making financial predictions especially difficult and raising a substantial risk of variance in actual results; the emergence of new competitive initiatives resulting from rapid technological advances or changes in pricing in the market; the risks associated with new product introductions as well as the uncertainty of

customer acceptance of these new or enhanced products from either CA or its competition; risks associated with the entry into new markets such as professional services; the risks associated with protracted regulatory review of announced acquisitions; the risks associated with integrating newly acquired businesses and technologies; delays in product delivery; the ability to recruit and retain qualified personnel; negative implications from the "Year 2000" or "Euro" implementation technology problem, including customer indecision, purchasing delays or budget re-allocations; business conditions in the client/server and mainframe software and hardware markets; use of software patent rights to attempt to limit competition; assimilation of business or technology acquisitions; fluctuations in foreign currency exchange rates; the volatility of the international marketplace, including the recent Asian and Latin American turmoil; and other risks described in filings with the Securities and Exchange Commission.

COMPUTER ASSOCIATES INTERNATIONAL, INC.

Earnings Before Special Charges (table in thousands, except per share data)

Three Months Fiscal Year

Ended March 31, Ended March 31,

1999 1998 (A) 1999 (B) 1998 (A)

Revenue $1,629,041 $1,467,356 $5,253,159 $4,719,233

Income before taxes 732,616 679,944 2,080,937 1,908,040

Net Income 457,885 422,756 1,300,586 1,190,316

Basic Earnings per Share $.85 $.77 $2.39 $2.18

Shares used in computation 536,720 546,363 545,307 545,821

Diluted Earnings per share $.83 $.75 $2.31 $2.10

Shares used in Computation 552,585 567,432 562,146 566,478

(A) Excludes the $21,092,000 after-tax, $33,800,000 pre-tax charge related to the CSC tender offer.

(B) Excludes the $674,992,000 after-tax, $1,071,413,000 pre-tax charge taken in the first quarter associated with the vesting of the 1995 Key Employee Stock Ownership Plan as more fully described in the Company's 10Q, 10K and Proxy Statement SEC filings. With these charges, income before

taxes would be $1,009,524,000, net income would be $625,594,000, and diluted earnings per share would have been $1.11 (see table below).

Condensed Consolidated Income Statement

(table in thousands, except per share data)

Three Months Fiscal Year

Ended March 31, Ended March 31,

1999 1998 1999 1998

Revenue $1,629,041 $1,467,356 $5,253,159 $4,719,233

Income before taxes 732,616 646,144 1,009,524 1,874,240

Net Income 457,885 401,664 625,594 1,169,224

Basic Earnings per Share $.85 $.74 $1.15 $2.14

Shares used in computation 536,720 546,363 545,307 545,821

Diluted Earnings per shars $.83 $.71 $1.11 $2.06

Shares used in Computation 552,585 567,432 562,146 566,478

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Computer Associates B.V.

Sandra Wasseur, Marketing Manager

Postbus 577, 3430 AN Nieuwegein

Tel (030) 604 83 45

Fax (030) 605 12 34

Email (wassa01@cai.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...