Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bedrijfsevenement: Directeur slaat verkoopleider van dak af

Datum nieuwsfeit: 29-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Directeur slaat verkoopleider van dak af ...

Tijdens een bedrijfsevenement in Almere werd j.l. zaterdag een verkoopleider door zijn directeur van het dak geslagen.

De man stortte 5 meter naar beneden maar raakte wonderwel niet gewond. Beneden aangekomen stapte de man in een gereedstaande auto en reed na een 180 graden slip met hoge snelheid weg. Enkele omstanders konden het vege lijf redden door net voor de aanstormende auto weg te springen. Eerder op de dag waren al enige collega's van de man door een explosie weggeblazen. Dit was echter de laatste scene van deze dag en terug op de set kreeg de verkoopleider een enorm applaus van zijn collega's.

Dit en nog veel meer staat u te wachten als u een bedrijfs-evenement boekt bij EndorfinE.
De teamspirit een injectie geven, relatiemarketing of 'gewoon' een te gekke dag met vrienden en collega's.
EndorfinE staat onder leiding van de bekende ex-stuntman Henk Wams en stuntcoordinator Gary Geenen. Zij werk(t)en o.a. voor Karakter, Westenwind, Monte Carlo, Andre's Comedy Club, 12 steden-13 ongelukken, Peter. R de Vries, Baantjer en voor nog zo'n 400 nationale - & internationale film- en TV producties.

Vanaf 1 mei is er op het Studiocomplex van First Floor Features (Dick Maas en Laurens Geel) in Almere een nieuw bedrijfs-evenement te bezoeken. Na het surveivelen, paintballen, karten etc. opent EndorfinE haar deuren. Onder leiding van o.a. ex-stuntman Henk Wams kunnen bedrijven en instellingen zich aanmelden voor een dagje (of twee) STUNTEN. Men krijgt de grondbeginselen van het stuntwerk uitgelegd en leert daadwerkelijk zelf o.a te slippen met auto's, van een gebouw af te vallen, een filmgevecht en men kan ervaren hoe het is om tijdens een explosie te worden weggeblazen.
Dit alles vindt plaats in de originele filmsets van Flodder en Westside Posse.
Een uniek bedrijf in Nederland maar voor zover wij weten ook in de wereld. Team-building, sociale integratie, gewoon een dagje fun; het kan allemaal bij EndorfinE.
Zeer interessant is de achterliggende gedachte die zich met name tijdens het teambuilding aspect openbaart.
Mensen hebben tijdens onze dagen een grote gemeenschappelijke deler: Angst. Men mag bij ons angst en onzekerheid hebben, iets dat in het 'zakenleven' vaak niet tot uiting mag komen.
Als angst en onzekerheid, een van onze meest intieme gevoelens, met elkaar gedeeld kunnen worden zal men ervaren dat
andere eventuele problemen makkelijker bespreekbaar worden.

Verdere informatie over EndorfinE en vele foto's kunt u vinden op onze home-page :
www.tip.nl/users/h.wams

Heeft u interesse om e.e.a. van dichtbij te zien en/of te fotograferen of te 'draaien' dan kunt u contact opnemen met
Henk Wams onder nummer 036 - 52 123 90 of mailen naar mailto:h.wams@tip.nl

Op 29 & 30 mei zullen er tevens twee 'open' dagen voor de pers worden georganiseerd.
Op 29 mei zal er een bedrijfs-evenement plaatsvinden waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld deelnemers te interviewen, foto's of video te maken. Op 30 mei bent u van harte welkom om zelf aan den lijve te ondervinden hoe het is om deel te nemen aan de activiteiten. Heeft u interesse om zelf alles te ervaren en een halve of hele dag stuntman te zijn neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Vol = Vol. Voor video registratie is er ook stock-materiaal aanwezig op Beta-SP

Met vriendelijke groet,

EndorfinE
Henk Wams.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie