Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis nieuwsdienst voor NedStat Pro gebruikers

Datum nieuwsfeit: 31-05-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gratis nieuwsdienst NedStat Pro gebruikers

Rotterdam, 31 mei 1999 --- Compass Interactive/NedStat gaat haar NedStat Pro-gebruikers voorzien van het laatste nieuws op het gebied van zakelijke toepassingen op Internet. De nieuwsdienst wordt verzorgd door YourNews. YourNews is on-line distributeur van nieuws. Het nieuws is afkomstig van vooraanstaande nationale en internationale nieuwsleveranciers.

De nieuwsservice van YourNews selecteert uit de belangrijkste internationale nieuwsbronnen het laatste nieuws op het gebied van e-commerce en zaken doen op het Internet. De nieuwsvoorziening van YourNews wordt aangeboden bij de vernieuwde NedStat Pro pakketten. Alle 3000 Pro gebruikers kunnen -wanneer ze inloggen op hun persoonlijke ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie