Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe leden benoemd in raad van toezicht NOS

Datum nieuwsfeit: 31-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, directie Voorlichting
Datum: 31-05-1999

Persbericht
Nummer: 69

Nieuwe leden benoemd in raad van toezicht NOS

Staatssecretaris F. Van der Ploeg (Media) heeft twee nieuwe leden benoemd in de raad van toezicht van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS).

De nieuwe leden zijn:

Mr. E.E. (Eberhard) van der Laan (1955), Amsterdam. De heer van Laan is advocaat te Amsterdam, en was van 1990 tot 1998 fractievoorzitter van de PvdA-fractie van de Amsterdamse gemeenteraad.

Drs. F.E. (Febe) Deug (1958), Utrecht. Mevrouw Deug studeerde niet-westerse sociologie. Zij heeft verschillende publicaties op haar naam staan over interculturele communicatie. Deug beschikt, onder meer door haar activiteiten als trainer en adviseur bij De Beuk, over een groot netwerk van relaties in de politiek, de media, hulpverlening, minderhedenorganisaties en vrouwenemancipatiebeweging. Momenteel is zij lid van het bestuur van de NPS. Met haar benoeming volgt de staatssecretaris de aanbeveling op van de gezamenlijke ondernemingsraden van de publieke omroep.

In de raad van toezicht waren in 1998 twee vacatures ontstaan door het overlijden van Annemarie Grewel en het vertrek van de heer Geers.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie