Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Datum nieuwsfeit: 31-05-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Noord

Laatst gewijzigd 31 mei 1999
* Aanhouding na diefstal portemonnee.

* Verkeersongevallen met letsel.

* Containerbrand.
AANHOUDING NA DIEFSTAL PORTEMONNEE.

29/05: Zaterdagmiddag is in Hillegom een 14-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden. De jongen was in de Oijen huis aan huis ansichtkaarten aan het verkopen. Nadat een klein jongetje opendeed, ging het ventje zijn moeder halen. In de tussentijd heeft de jongen uit een tas die in de garderobe stond een portemonnee gestolen. De vrouw ontdekte de diefstal kort nadat de jongen weer verder was gegaan. De jongen heeft de diefstal bekend. VERKEERSONGEVALLEN MET LETSEL.

Bromfietser naar ziekenhuis - Hillegom
Zondagavond 17.40, 30 mei uur reed een 46-jarige inwoner van Hillegom met een bestelauto over de Guido Gezellelaan. Omdat hij onvoldoende rechts hield raakte hij een tegemoektkomende bromfietser. De 17-jarige bromfietser uit Hillegom raakte gewond aan zijn knie en is voor behandeling naar het Spaarne ziekenhuis in Heemstede overgebracht. De automobilist is bekeurd; hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Autobus raakt voetganger - Noordwijk

Een 29-jarige buschauffeuse reed zondagmorgen om 00.30 uur met een autobus over de Parallelboulevard in de richting van het Jan Kroonsplein. Toen vanaf het trottoir plotseling een 16-jarige jongen uit Noordwijkerhout achteruit de rijbaan op kwam gelopen, was een aanrijding niet meer te voorkomen. De jongen klaagde over hoofdpijn en is voor controle met de ambulance naar het LUMC gebracht.

Aanrijding, licht gewonden - Hillegom

Zaterdagmorgen om 11.30 uur vond op de Weerlaan een aanrijding plaats. Een 69-jarige automobilist uit Hillegom botste op zijn voorganger; een 43-jarige plaatsgenote. Bij de aanrijding kwam zijn bijrijder; een 49-jarige Hillegommer, dusdanig hard met zijn hoofd tegen de voorruit dat deze barstte. De 9-jarige jongen die achterin zat, kwam met een smak tegen de rugleuning van de stoel voor hem en liep zo een blauw oog op. De twee gewonden zijn ter plaatse door een arts verzorgd en konden daarna hunsweegs gaan. De beide bestuurders van de auto's bleven ongedeerd. CONTAINERBRAND.

28/05: Vrijdagavond om 23.00 uur brandde een container op industrieterrein 's Gravendijck. De brandweer is uitgerukt om de container, die was gevuld met karton en papier, te blussen. De politie kan niet uitsluiten dat de brand is aangestoken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie