Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KunstRai '99 in Amsterdam RAI

Datum nieuwsfeit: 01-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Datum: 20-5-1999

Bron: Amsterdam RAI

Onderwerp: KunstRai '99

KUNSTRAI 99

'The leading visual ars event', ofwel de vijftiende KunstRAI, opent 1 juni haar deuren. Circa 160 vooraanstaande galerieân tonen een compleet overzicht van het galerie-aanbod in Nederland. Daarnaast presenteren ook buitenlandse galerieân hun collecties, onder andere uit Belgiâ, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italiâ en Australiâ. Maar er gebeurt meer. Zo wordt tijdens de KunstRAI voor de tweede maal de 'West Art of Now Award' uitgereikt, een aanmoedigingsprijs waarvoor inmiddels tien kunstenaars zijn geselecteerd. Onder de titel 'Uitgelicht' geeft het Fonds voor de Beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst voor de derde maal een overzicht van jong talent in de Nederlandse beeldende kunsten. De KunstRAI is een breed opgezette manifestatie voor moderne en hedendaagse kunst, die van 1 tot en met 6 juni aanstaande plaatsvindt in hal 1 (Europahal) van Amsterdam RAI.

Speciaal voor de pers is er op dinsdag 1 juni van 14.00 tot 18.00 uur een voorbezichtiging van KunstRAI 99. Gedurende de beurs is de perskamer in de Europahal in gebruik.

Voor meer informatie:
020-5491212

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie