Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Land van Cuijk

Datum nieuwsfeit: 01-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 1 Juni

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Een 18 jarige bromfietsster uit Mill is maandagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Rijkevoortseweg in Boxmeer. Zij botste tegen een overstekende kat en kwam hierdoor ten val. Het slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis in Boxmeer gebracht. Bij een verkeersongeval op de Deurneseweg in Oploo is maandagavond rond 18.00 uur een 21 jarige inwoonster van Bakel gewond geraakt. Een 43 jarige inwoonster van Oploo wilde vanaf de Deurneseweg linksaf een oprit inrijden. De automobiliste uit Bakel merkte te laat op dat haar voorgangster voorsorteerde en afremde. Ondanks krachtig afremmen kon zij een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen de achterop de auto van de vrouw uit Oploo. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Dr. Verbeecklaan in Sint Anthonis bekeurde de politie Land van Cuijk maandagmiddag 76 bestuurders. De snel heid van 580 voertuigen is gemeten waarvan de hoogste 77 km/u. bedroeg.

ALCOHOL

Een 42 jarige inwoner van Boxmeer is in de nacht van maandag op dinsdag bekeurd wegens het rijden onder invloed van alcohol. De man is gecontroleerd op het Burgemeester Henstplein in Boxmeer. Na de ademanalyse kreeg hij een rijverbod van 5 uren en een proces-verbaal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie