Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaamse expansiesteun voor nv Liebaert in Deinze

Datum nieuwsfeit: 01-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse regering

PERSMEDEDELING VAN DE VLAAMSE REGERING

VERGADERING VAN 1 JUNI 1999

Expansiesteun voor nv Liebaert in Deinze

Op voorstel van Vlaams minister voor Economie en KMO Eric VAN ROMPUY heeft de Vlaamse regering het expansiedossier van nv Marcel Liebaert uit Deinze goedgekeurd. Het bedrijf heeft een ambitieus investeringsprogramma van 600 miljoen fr. op stapel staan, waarbij het zijn pro- ductieapparaat wil uitbreiden en moderniseren. De werkge- legenheid zou met 60 werknemers stijgen tot 303.

nv Marcel Liebaert is een textielonderneming in Deinze die reeds meer dan 100 jaar bestaat. Sinds 1963 is de onderneming gespecialiseerd in de productie van elastische kwaliteitsbanden. In deze marktniche is het bedrijf één van de grootste Europese producenten. De pro- dukten van Liebaert vinden een afzet in de lingerie- branche, in de sportkledij, in de modewereld en ook in industriële toepassingen. Meer dan 85 % van de omzet wordt uitgevoerd.

info : Walter Aertsens, woordvoerder van minister Van Rompuy - tel. (02) 227 23 11 e-mail: (persdienst.vanrompuy@vlaanderen.be)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie