Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht provincie Groningen

Datum nieuwsfeit: 02-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 02-06-99

Persberichten provincie Groningen/
Woensdag 2 juni 1999

Dagelijkse berichten district West, Noord, Midden en Oost

St Annen: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen van 09.45 tot 11.20 uur is snelheidscontrole gehouden op de Eemshavenweg ter hoogte van St Annen. Van de 524 gecontroleerde bestuurders reden 15 te snel. De hoogst gemeten overtreding is nog niet bekend. De toegestane snelheid is 100 km/h. de overtreders krijgen bericht thuisgestuurd.

Bedum: vernieling
Dinsdag is bij de politie aangifte gedaan terzake vernieling van een vrijdag 28 mei aangebrachte toplaag van het basketbalveld aan de Havik in Bedum. Kort nadat de gele asfaltlaag was aangebracht zou een onbekende jongen op een bromfiets over het veld hebben gereden en daarin zwarte bandensporen hebben aangebracht. De veroorzaker moet dit hebben gemerkt. De politie vraagt eventuele getuigen zich te willen melden aan het politiebureau in Bedum, tel. 050-5996030.

Lauwersoog: snelheidscontrole
Dinsdagmorgen van 08.55 tot 09.55 uur is snelheidscontrole gehouden op de Marneweg in Lauwersoog. Van de 72 gecontroleerde voertuigen reden 18 te snel. De hoogst gemeten snelheid was 139 km/h waar 80 km/h is toegestaan.
Van 10.50 tot 11.50 werd op dezelfde weg gecontroleerd. Toen werden 103 voertuigen gecontroleerd. 12 bleken in overtreding te zijn. De hoogst gemeten snelheid betrof 119 km/h.
In de middaguren werd opnieuw op de weg gecontroleerd. Van de 216 gecontroleerde voertuigen reden 48 te snel. De hoogst gemeten snelheid was 107 km/h.

Marum: verkeersongeval letsel
Dinsdagmiddag is een verkeersongeval letsel ontstaan op de Rijksweg 7 west ter hoogte van Marum. Een 26-jarige vrouw uit Groningen viel op een gegeven momen achter het stuur in slaap ter wijl ze op dat moment een autobus bestuurd door een 59-jarige man uit Winschoten voorbij reed. De vrouw raakte de linkerkant van de bus, maakte een linkse draai en kwam tegen de middengeleiding tot stilstand. Haar auto raakte hierbij total loss. De vrouw was niet gewond geraakt maar is wel naar een ziekenhuis overgebracht omdat ze zwanger is. Aldaar is ze ter observatie opgenomen.

Hoogezand: verkeersongeval letsel
Dinsdagmorgen is een jongen (leeftijd onbekend) uit Hoogezand gewond geraakt bij een fietsongeval. Onderweg nar de trein liep de ketting van zijn fiets vast, waarna hij overdekop sloeg. Hij is door een ambulance overgebracht naar een huisarts die hem behandelde. Kropswolde: snelheidscontrole
Dinsdagmorgen van 09.15 tot 10.55 uur snelheidscontrole gehouden op de Woldweg in Kropswolde. In totaal werden 14 overtredingen vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid was 64 km/h, waar 50 km/h is toegestaan

Scheemda: illegaal storten van afval
De politie heeft een 55-jarige man uit Westouter (België) bekeurd wegens het illegaal storten van afval. Geconstateerd werd dat de man een restproduct hydrocard (grondstof voor plastic) gelost op een parkeersplaats aan de N362 (Delfzijl-Scheemda). De man heeft een boete gekregen van fl. 500,-- en heeft deze direct moeten voldoen.

Winschoten: snelheidscontrole
Dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.15 uur is snelheidscontrole gehouden op de Kloosterlaan in Winschoten. In totaal werden hierbij 41 overtredingen vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid was 67 km/h waar 50 km/h is toegestaan. De overtreders krijgen bericht thuisgestuurd.

Voor nadere informatie; afdeling voorlichting, 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie