Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden op Middenpeelweg Limburg

Datum nieuwsfeit: 02-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Wegwerkzaamheden op Middenpeelweg


83/99

Maastricht, 2 juni 1999

WEGWERKZAAMHEDEN OP MIDDENPEELWEG

Vandaag is de provincie Limburg gestart met de reconstructie van de provinciale weg N277, Zeeland-Kessel, plaatselijk beter bekend als de Middenpeelweg. Tussen km-paal 56.8 en 59.5, ter hoogte het viaduct Halfweg in Maasbree, zal deze weg een ingrijpende reconstructie ondergaan. Het asfaltpakket wordt er in zijn geheel verwijderd en vervolgens zal een nieuwe fundering en asfalt worden aangebracht. Ook het oude wegprofiel, waterafvoer via één zijde van de weg, wordt vervangen. De nieuwe weg krijgt een zogenaamd dakprofiel, dit betekent een waterafvoer via beide zijden van de weg.

Tijdens de werkzaamheden aan de N277 zullen de oude pechplaatsen en de huidige parkeerplaats worden verwijderd. Deze voorzieningen worden opgeheven omdat ze te weinig werden gebruikt. Waarschijnlijk wordt de parkeerplaats weinig gebruikt omdat er bij de restaurants langs de Middenpeelweg voldoende parkeergelegenheid is.

Voor de wegwerkzaamheden zal de Middenpeelweg tussen km-paal 62.8, aansluiting op de Napoleonsbaan, en km-paal 56.5, viaduct bij Halfweg (N275) voor alle verkeer zijn afgesloten. De Groenestraat blijft wel gewoon bereikbaar. Verkeer in noordelijke richting zal via de N273, Napoleonsbaan, en de autosnelweg A67 worden omgeleid. Verkeer in de zuidelijke richting zal via gemeente Helden worden omgeleid.

De wegwerkzaamheden op de Middenpeelweg zullen ongeveer acht weken in beslag nemen. Op zaterdag 24 juli zal de provinciale weg N277 weer in beide richtingen voor het verkeer toegankelijk zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie