Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe licentie-overeenkomst Data Fellows en Cisco Systems

Datum nieuwsfeit: 03-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Data Fellows kondigt nieuwe licentie overeenkomst aan met Cisco Systems

F-Secure SSH zal worden opgenomen in Cisco Service Provider Products

Espoo, Finland, 1 juni, 1999 - Data Fellows, een van ’s werelds toonaangevende ontwikkelaars van anti-virus en encryptie software heeft aangekondigd dat Cisco Systems het SSH protocol heeft gelicenseerd voor gebruik in de Cisco service provider apparatuur. Dit protocol wordt gebruikt in de bekroonde F-Secure SSH produkten van Data Fellows.

De nieuwe overeenkomst is een directe reactie op de verzoeken van klanten van beide bedrijven voor geïntegreerde oplossingen welke de Cisco router-produkten zou verbinden met het SSH protocol.

F- Secure SSH voorziet in bewezen, ICSA gecertificeerde end-to-end beveiliging tussen het client-werkstation en iedere server of Cisco router die van de SSH software gebruik maakt. De software biedt sterke authenticatie en encrytpie gebaseerd op standaard algoritmes voor de IT industrie zoals 3DES, IDEA en Blowfish, evenals data privacy voor alle data transmissie. Alle data, inclusief de initiële user ID en het password, die uitgewisseld wordt tussen de Client en Server voert veilig door een encrypte tunnel.

“F-Secure SSH is de facto standaard geworden voor secure remote administration, onderhoud en management van cruciale bedrijfs-resources zoals firewall, routers, switches, web servers en mail gateways,” zegt Petri Laakkonen, President van Data Fellows Inc. “Doordat Cisco en Data Fellows de software bundelen met toonaangevende router-oplossingen worden remote onderhoud en administration van bedrijfskritische netwerk-resources veel veiliger, betaalbaarder en makkelijker in te passen zelfs voor de meest wijdvertakte mondiale organisaties.”

“De integratie van het SSH-protocol in de Cisco IOS Software voor veilig netwerkbeheer op afstand is een wezenlijk onderdeel voor de Service Provider markt en vult onze beveiligingsstrategie voor eindgebruikers, gebaseerd op IPSec, aan,”aldus Elizabeth Kaufman, General Manager van de Security Internet Services Unit bij Cisco Systems Inc.

Over Data Fellows
Data Fellows is een van ’s werelds toonaangevende ontwikkelaars van data-beveiligingsprodukten. Het hart van de Data Fellows produkt range wordt gevormd door het F-Secure Framework, een centraal geregelde security- en management-architectuur die een modulaire opbouw kent. Deze architectuur ondersteunt het geautomatiseerde, trapsgewijze uitrollen van software en policy-afhankelijk netwerkbeheer van F-Secure produkten alsmede de selectie van andere, niet F-Secure-, applicaties vanuit een centrale management-console.

De met vele prijzen bekroonde, geïntegreerde F-Secure produktlijn bestaat uit de meest complete range van anti-virus produkten voor werkstations, servers en gateways die er op dit ogenblik wordt aangeboden. De lijn omvat tevens wereldwijd verkrijgbare, IPSec/IKE gebaseerde uiterst sterke encryptie-software voor Intranet, Extranet en remote access VPN applicaties. Bovendien is het Framework uitgerust om een koppeling met real-time desktop file encryptie-software en SSH-gebaseerde secure remote management-software, ook beide van F-Secure, te maken.

Over TSP - The Security Provider B.V.
TSP - The Security Provider B.V. is opgericht in 1998. Alle werknemers binnen TSP hebben reeds vele jaren ervaring opgedaan in de Informatie-Beveiligingsbranche. Sinds de oprichting heeft de organisatie zich volledig gespecialiseerd in levering van hoogwaardige Informatie-Beveiligingsprodukten. Verder maakt consultancy aangaande Informatie-Beveiliging een groot deel uit van de activiteiten binnen TSP. Door middel van een strategische alliantie met het software-ontwikkelbedrijf Data Fellows in Finland is TSP - The Security Provider in Nederland dé leverancier van Informatie-Beveiligingsprodukten geworden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

TSP – The Security Provider B.V.
Schoenaker 10 F
6641 SZ BEUNINGEN
Tel.: 024 6770366
Fax: 024 6770161
E-mail: (press@tsp.nl)
Internet: www.tsp.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie