Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alliantie EMC en KPMG voor informatie-infrastructuren

Datum nieuwsfeit: 03-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
EMC en KPMG vormen alliantie op het gebied van geavanceerde informatie-infrastructuren

Aanbieder van intelligente, bedrijfsbrede opslagsystemen en toonaangevende professionele dienstverleningsorganisatie breiden bestaande samenwerking uit

Nieuwegein, 3 juni 1999 - EMC Corporation, toonaangevend leverancier van software en diensten voor bedrijfsbrede informatie-opslag, en KPMG LLP, een toonaangevend bedrijf in de professionele dienstverlening, maken bekend dat zij een nieuwe overeenkomst hebben ondertekend om bedrijfsbrede oplossingen voor hun klanten te ontwikkelen, plannen, ontwerpen en leveren.

EMC en KPMG werken al verscheidene jaren samen en met deze overeenkomst willen zij het bereik van hun gezamenlijke activiteiten verder uitbreiden.

In ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie