Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spektakel speelt 'Het vierde beeld' op plein Grote Kerk Oss

Datum nieuwsfeit: 03-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij afdeling Oss

Het vierde beeld op 3 en 4 juni, Theater bij grote kerk

Op donderdag 3 en vrijdag 4 juni wordt op het sfeervol vernieuwde plein bij de Grote Kerk in Oss HET VIERDE BEELD opgevoerd door gelegenheidstheatergroep SPEKTAKEL. De regie is in handen van Gerard Nizet.

Het geheel is een initiatief van de Socialistische Partij in het kader van 600 jaar Oss. Het stuk is een collage van de geschiedenis, de belevenissen van de gewone mensen, met een traan en een knipoog. Het is totaaltheater met naast toneelspel ook zang, muziek en filmbeelden. In totaal zijn er de laatste maanden ruim 30 mensen bezig geweest met de voorbereidingen voor deze voor Oss unieke gebeurtenis. Naast de SP hebben talloze andere instellingen en bedrijven een bijdrage geleverd om een en ander mogelijk te maken. De voorstelling, die beide avonden om 21.00 uur begint, is gratis bij te wonen. Bezoekers worden ontvangen met muziek van ZIYA en men kan op het plein 'een terrasje pikken'. Ook na afloop van het turbulente spektakel kan men daar terecht. Voor eventuele nadere informatie, Wim van Dorst, tel. 0412-641512.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie