Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Emmen pakt versneld onveilige kruispunten aan

Datum nieuwsfeit: 04-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Emmen

Publiek-private samenwerking in bevorderen verkeersveiligheid

Gemeente pakt versneld twee onveilige kruispunten aan

De gemeente Emmen gaat in nauwe samenwerking met Provincie Drenthe, Rijkswaterstaat directie Noord-Nederland, verzekeringsmaatschappij Univi en de Grontmij twee verkeersonveilige kruisingen versneld veiliger maken. Doel is om het aantal verkeersongevallen en -slachtoffers terug te dringen. De twee kruisingen zijn Boslaan-Houtweg en Boerschaplaan-Statenweg, waar zich sedert 1993 tot 1997 respectievelijk 32 en 25 ongevallen voordeden waaronder 15 letselschades.

Aanpassingen Boerschaplaan-Statenweg De belangrijkste aanpassingen aan de kruising Boerschaplaan-Statenweg zijn een verhoogde uitritconstructie vanuit de Boerschaplaan en verkleining van de bochtbogen. Verder wordt het fietspad rood ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie