Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mutaties agrarische vertegenwoordiging buitenland LNV

Datum nieuwsfeit: 04-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


MINISTERIE LNV

www.minlnv.nl

MIN LNV: BENOEMINGEN

Persbericht nr. 33
Datum: 4 juni 1999

MUTATIES IN DE AGRARISCHE VERTEGENWOORDIGING BUITENLAND VAN LANDBOUW,

NATUURBEHEER EN VISSERIJ

In de zomer van 1999 zullen de volgende benoemingen in de Agrarische Vertegenwoordiging Buitenland van het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij plaatsvinden.

De heer dr. ir. H. Beltman, thans werkzaam als landbouwraad in Moskou, zal worden benoemd tot landbouwraad in Rome, Italië.

De heer ir. H.T. Clevering, thans werkzaam als Landbouwraad in Ankara, zal worden benoemd tot Landbouwraad in Praag, Tsjechië, met als werkgebied Tsjechië en Slowakije. Het betreft hier een nieuw landbouwbureau.

De heer drs. M. van Genne, thans werkzaam als hoofd Internationale Zaken bij de Directie Natuurbeheer, zal worden benoemd tot landbouwraad in Caracas, Venezuela, met als werkgebied Venezuela en Colombia. Het betreft hier een nieuw landbouwbureau.

In de opvolging van de heer ir. H.T. Clevering te Ankara, met als werkgebied Turkije en Iran, zal worden voorzien door de benoeming van de heer ir G.J.M. Terberg, thans Landbouwraad in Mexico. Als opvolger van de ir. G.J.M. Terberg in Mexico, met als werkgebied Mexico, Costa Rica, Panama en Cuba, zal worden benoemd drs. J.A. Landstra, thans werkzaam bij de Aardappelzetmeel Coöperatie AVEBE. In de opvolging van de heer Beltman in Moskou, met als werkgebied Rusland, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië en Kazachstan, Kirgizstan, Oezbekistan, Tadzijkistan en Turkmenistan, zal worden voorzien door de benoeming van de heer drs. J.J. Hooft, thans werkzaam bij de Directie Noord van het ministerie. Tegelijkertijd zal in navolging van de ambtsindeling van Buitenlandse Zaken het werkgebied worden aangepast. Armenië en Georgië komen te vallen onder het werkgebied van de landbouwraad, mevr drs E. van de Vrugt, te Kiev.

Mevr I. Hamid-Hardenberg zal worden benoemd als landbouwattaché te Washington.
De heer ir M.H. Slingenberg, die thans deze functie bekleed, zal terug keren naar Nederland en een functie binnen het ministerie gaan bekleden.

De heer drs J.B. Pieters, thans landbouwraad in Wenen, zal tevens worden geaccrediteerd bij de Permanente Vertegenwoordiging bij de Wereldhandelsorganisatie (WTO). Het ambtsgebied van de heer Pieters omvat Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

04 jun 99 14:50

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie