Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer TV zenders in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 04-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ENECO

4 juni 1999

Meer TV zenders in Zwijndrecht

ENECO KabelTV & Telecom zal vanaf 14 juni het televisiezenderaanbod op de kabel in Zwijndrecht uitbreiden. De uitbreiding is mogelijk geworden door de modernisering van het kabelnetwerk. Het televisie-aanbod wordt met 5 zenders uitgebreid, te weten FOX TV, TV 5, MTV, National Geographic Channel en Duitsland 2. Om plaats te maken op de kabel voor deze nieuwe zenders zullen alle zenders een stukje moeten opschuiven. Hierdoor verandert de zenderindeling op de televisie. De verandering zal per wijk plaatsvinden tussen 14 juni en 16 juli. Hierdoor zullen per dag +/- 1000 klanten tussen 8.00 uur en 17.00 uur overgezet worden op de nieuwe zenderindeling.

De klanten krijgen een viertal dagen voor de omschakeling een brief met uitleg over de wijziging. Ook is hier een nieuwe zenderindelingskaart bijgevoegd waarmee de klanten hun televisie opnieuw kunnen instellen. Bij soortgelijke operaties in andere plaatsen werd geconstateerd dat vrijwel iedereen dit zelf kan uitvoeren. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan kan men hiervoor een speciaalzaak benaderen die tegen vergoeding de tv of video opnieuw instelt. Een lijst met deze specialisten is bijgevoegd in de door ENECO huis-aan-huis te bezorgen brief.

Ook zal de nieuwe zenderindeling worden gepubliceerd in de huis-aan-huis bezorgde weekbladen.

Klanten met vragen kunnen op werkdagen gratis bellen met de afdeling Service & Informatie van ENECO KabelTV & Telecom 0800 - 0603.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie