Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hogeschool Enschede Skeelerrace tijdens Twente Marathon

Datum nieuwsfeit: 06-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HE

2 juni 1999
99.038

Hogeschool Enschede Skeelerrace tijdens Twente Marathon Tijdens de Twente Marathon van zondag 6 juni aanstaande, vindt een nieuw programma-onderdeel onder auspiciën van de Hogeschool Enschede plaats: de skeelerrace.
De Hogeschool Enschede Skeelerrace zal zich afspelen tussen Enschede en Hengelo v.v. en haar start en finish op het Diekmanterrein kennen.

Tijdens het Marathonevenement van 11.00 tot 14.00 uur zal er op het voorplein van de Hogeschool aan de Tromplaan een skate- en skeelerclinic plaatsvinden, die voor allen gratis toegankelijk is. De organisatie is in handen van Rollerblade/Liptonice.

Voor toeschouwers van Marathon en Skeelerrace zal de Hogeschool aan het parcours op de De Ruyterlaan een tribune plaatsen, waarvanaf de wedstrijden prima te volgen zijn. Ook zal er ter opluistering een dweilorkest optreden.

laatste wijziging gemaakt op: 03-06-99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie