Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoofdinspecteur voor de gezondheidszorg Verhoeff overleden

Datum nieuwsfeit: 07-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS

Hoofdinspecteur voor de gezondheidszorg Verhoeff overleden

Maandag 7 juni 1999, persbericht nummer 53

Vrijdag 4 juni jongstleden is de heer J. Verhoeff, Hoofdinspecteur voor de Gezondheidszorg, onverwacht overleden tijdens een werkbezoek in Noorwegen. Jitze Verhoeff trad in 1982 in dienst bij het toenmalige Ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne als plaatsvervangend Geneeskundig Hoofdinspecteur voor de Geestelijke Volksgezondheid. Vanaf 1989 was hij werkzaam als Hoofddirecteur Gezondheidszorg, tevens plaatsvervangend Directeur-Generaal van de Volksgezondheid. Op 1 juni 1991 werd hij aangesteld als Geneeskundig Hoofdinspecteur voor de Volksgezondheid. Sinds 1 september 1993 was de heer Verhoeff Hoofdinspecteur voor de Gezondheidszorg.

J. Verhoeff begon zijn loopbaan in 1975 als psychiater bij de Amsterdamse Gemeentelijke Geneeskundige en Gezondheidsdienst (GG&GD), waar hij onder andere hoofd van de afdeling acute psychiatrie was.

De heer Verhoeff is 56 jaar geworden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie