Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanleg faunavoorziening N854

Datum nieuwsfeit: 08-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Wegwerkzaamheden provincie

Assen, 4 juni 1999
Persberichtnummer 99-106Aanleg faunavoorziening N854

Op dinsdag 8 juni aanstaande wordt gestart met de aanleg van een faunatunnel onder de weg Zweeloo - Dalen. De tunnel wordt geplaatst onder de N854 ter hoogte van Zweeloo. De werkzaamheden duren ongeveer drie dagen. Het verkeer kan ter plekke enige hinder ondervinden. De weg wordt niet gestremd. De faunavoorziening maakt onderdeel uit van het ruilverkavelingsplan Mars en Westerstroom. In dit kader werden vorig jaar al twee tunnels geplaatst onder N381. De tunnel bestaat uit een betonnen buis.

Wegwerkzaamheden N364

Op maandag 14 juni aanstaande start de provincie met het herstel van de N364 in Weerdinge. Op verschillende plekken wordt de weg in het dorp opnieuw bestraat. Het verkeer wordt geregeld met verkeerslichten. De werkzaamheden zullen ongeveer twee maanden in beslag nemen. De totale kosten zijn geraamd op 130.000 gulden (excl. BTW). De aanpassingen worden mede verricht op aandringen van Dorpsbelangen WeerdingeVoor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365267, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie