Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oproep Max van den Berg tot stemmen

Datum nieuwsfeit: 08-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Partij van de Arbeid

Oproep Max van den Berg
Max van den Berg

Beste kiezer,

Aanstaande donderdag kunt u zich uitspreken over Europa. Ik weet dat er bij nogal wat mensen aarzeling bestaat om te gaan stemmen. Niet omdat ze niks hebben met Europa. Niet omdat ze niet zien dat Nederland door samenwerking met onze buurlanden sterker en socialer kan worden. Wel omdat ze twijfelen aan 'Brussel'.

Toch wil ik iedereen oproepen op donderdag zich uit te spreken over de toekomst van Europa. Anders laten we Europa over aan de mensen met andere opvattingen en ambities. Het Nederlandse geluid in Europa zal dan anders klinken. Het wordt dan minder eenvoudig om te bouwen aan een sociaal Europa. Een sociaal Europa dat fraude en verspilling uitbant en zich inzet voor meer werk, een zeker pensioen, veiligheid op straat, goede zorg en onderwijs.

Aan iedereen die twijfelt, heb ik slechts één vraag. Stemmen we op 10 juni voor een Europa dat bijdraagt aan een sterk en sociaal Nederland? Stemmen we voor een Europa dat ook sociaal is voor de arme landen? Of laten we Europa over aan de mensen die denken dat het af is met enkel en alleen de Euro?

Ik reken op u.

Met vriendelijke groet,

Max van den Berg

PvdA-lijsttrekker voor Europa

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie