Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijzondere Commissievergadering R'dam inzake Randstadrail

Datum nieuwsfeit: 09-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Bijzondere Commissievergadering Randstadrail op 9 juni 1999

Op woensdag 9 juni vindt van 11.00-13.00 uur een openbare extra Commissiebijeenkomst plaats van de commissies Verkeer en Vervoer/Ruimtelijke Ordening en Grondzaken van de Gemeente Rotterdam in de hal van het concert- en congresgebouw de Doelen (Kruisstraat 2). Dan zal het College van B. en W. zijn voorlopige mening geven over de tracivergelijking op het grondgebied van de gemeente Rotterdam inzake Randstadrail.

Na de toelichting van het College door wethouder Van den Muijsenberg, kunnen de commissieleden vragen stellen en opmerkingen plaatsen om in later stadium hun advisering goed te kunnen onderbouwen. Hierna kunnen toehoorders kort reageren.

's Avonds bestaat voor de burgers uitgebreid de mogelijkheid om tijdens informatiebijeenkomsten in zowel de Deelgemeente Noord als ook in Deelgemeente Delfshaven met de verantwoordelijke wethouders van gedachten te wisselen over de eventuele consequenties van de tracikeuze Randstadrail in de desbetreffende deelgemeente. Op de bijeenkomst in Deelgemeente Noord (20.00 uur in de Rotterdamse Montessorie Mavo, Stadhoudersplein 35) spreekt Herman van den Muijsenberg. In Delfshaven (20.00 uur in de raadzaal van het deelgemeentekantoor, Heiman Dullaertplein 3) is wethouder Kombrink aanwezig.

De advisering van de commissies VVSR en ROG naar aanleiding van het voorlopige Collegebesluit vindt plaats in een gezamelijke commissievergadering op 23 juni. Het College zal na inwinning van de adviezen van bewoners, de betrokken deelgemeentebesturen en de raadscommissies een definitief besluit nemen en ter behandeling aan de Gemeenteraad op 1 juli voorleggen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie