Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sluitstuk stadsvloer op Julianaplein Den Helder

Datum nieuwsfeit: 09-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

persberichten

Oud wethouder manderfeld en Nijpels ronden project af

Datum: 7 juni 1999

SLUITSTUK STADSVLOER 9 JUNI GELEGD OP JULIANAPLEIN

Den Helder, woensdag 9 juni aanstaande wordt het project "HART VOOR DE BINNENSTAD...voor een steengoed koopcentrum"of wel de aanleg van de stadsvloer in het centrum symbolisch afgerond. dat gebeurt om 15.30 uur met het leggen van een speciaal sluitstuk op het Julianaplein op de hoek bij Sunny-Flower door oud-wethouders Manderfeld en Nijpels.

Het project is overigens nog niet helemaal afgerond, want er moet onder meer nog gewerkt worden aan een deel van de Parallelweg, bij het Kanonnenpleintje en ook al het groenwerkis nog niet gezet. Maar met de afronding van de werkzaamheden op het centrumplein is er een goede gelegenheid om na iets meer dan vier jaar het sluitstuk van de stadsvloer te leggen.

Feest

Het lag in de bedoeling om dit jaar ook een uitgebreid feest te organiseren ter gelegenheid van het afronden van de werkzaamheden rond de stadsvloer. Om een aantal redenen, zoals het dus nog niet geheel afgerond zijn van het project en het op dit moment ontbreken van (organisatorische) capaciteit, is dat feest echter doorgeschoven naar het voorjaar van 2000.

_________________________________________________________________

Laatste verandering: juni 14, 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie