Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Technical Support Alliance Network beloont Attachmate

Datum nieuwsfeit: 09-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Technical Support Alliance Network beloont Attachmate met Multi-vendor Support Excellence-award

Toonaangevende ondernemingen erkennen ondersteuningsinspanningen voor het tweede achtereenvolgende jaar

Amsterdam/Brussel, 9 juni 1999 - Attachmate, toonaangevend leverancier van host access-management- en e-businessoplossingen, is voor het tweede achtereenvolgende jaar door het Technical Support Alliance Netwerk (TSANet) onderscheiden met de Multi-vendor Support Excellence-award. TSANet is een wereldwijd samenwerkingsverband van meer dan honderd hard- en softwarebedrijven - waaronder Attachmate, Compaq, Hewlett-Packard, IBM, Microsoft, 3Com, Novell en Oracle– en richt zich op het bevorderen van informatieuitwisseling tussen leveranciers om problemen tussen meerdere hard- of softwaresystemen te voorkomen. Attachmate is al lange tijd deelnemer van dit netwerk en zet zich actief in voor directe samenwerking met andere leveranciers om problemen voor haar gebruikers te voorkomen of op te lossen. Naast Attachmate ontvingen ook Compaq en Microsoft dit jaar een award.

"De deelnemers aan TSANet werken nauw samen om problemen die klanten tegenkomen sneller op te lossen en de serviceniveaus voor wederzijdse klanten te verhogen", aldus Dennis Smeltzer, Executive Director van TSANet. "De Multi-vendor Support Excellence-award is een erkenning voor de inspanningen van Attachmate binnen TSANet en voor haar klanten. Attachmate heeft zich sterk ingezet voor het maken van goede afspraken binnen het TSANet, zodat gebruikers van verschillende systemen maximaal worden ondersteund."

"Meer dan 80 procent van alle gebruikersproblemen zijn gerelateerd aan de integratie van hard- of software van verschillende leveranciers", zegt Steve Foreaker, Business Development Support Program Manager bij Attachmate. "Doordat Attachmate een actief lid van TSANet is, kunnen onze klanten alle voordelen van samenwerking tussen marktleiders benutten. Zij krijgen de juiste technische ondersteuning, zodat hun bedrijfskritische applicaties zonder oponthoud kunnen functioneren."

TSANet

Technical Support Alliance Netwerk (TSANet) is in 1993 opgericht en is een wereldwijd samenwerkingsverband tussen leveranciers. De samenwerking biedt een internationaal klankbord voor dienstverlening aan gebruikers van producten van meerdere producenten. Verder biedt TSANet een infrastructuur voor de efficiënte oplossing van hieraan verbonden problemen. Tot de deelnemers aan TSANet behoren meer dan honderd soft- en hardware ondernemingen, waaronder Attachmate, Compaq, Hewlett-Packard, IBM, Microsoft, 3Com, Novell en Oracle. Meer informatie over TSANet is te vinden op de Web-site, www.tsanet.org

Attachmate Corporation

Attachmate is één van de tien grootste PC-softwareondernemingen ter wereld en een toonaangevende aanbieder van desktop- en servergebaseerde host access-managementoplossingen. Met deze oplossingen kunnen ondernemingen vanuit één centraal punt alle toegang tot de hostdata beheren. Door het centrale beheer kan snel bepaald worden wie toegang heeft tot welke hostdata. De oplossingen van Attachmate realiseren veilige én beveiligde toegang tot bedrijfskritische informatie op de hosts (mainframes, midrange, UNIX, DEC/VAX en Unisys) vanuit elke locatie, binnen of buiten de firewall. Alle producten, inclusief de beheersoftware en ontwikkeltools, worden ondersteund door een ervaren team van technisch-specialisten en consultancy-experts. Attachmate is over de gehele wereld actief en heeft meer dan 10 miljoen klanten, die door 80 kantoren in 30 landen worden ondersteund. Meer informatie over Attachmates producten en diensten is te vinden op www.attachmate.com

Voor meer persinformatie: Attachmate Benelux

Inge Van Eycken, Marketing Manager Benelux
Telefoon: 02/481 07 50 (B)
Telefoon: 020 696 60 31(NL)
E-mail: (marketb@attachmate.com) (marketnl@attachmate.com) Lammers van Toorenburg PR

Charly Lammers van Toorenburg
Telefoon: + 31 (0)30 656 50 70
E-mail: (charly@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie