Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IMC'99: Europa's nr.1 document management evenement

Datum nieuwsfeit: 10-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WISSE KOMMUNIKATIE

IMC.99: Europa.s nr.1 document managmnt evenement

Amsterdam, 31 mei 1999 - De jaarlijkse Europese IMC conferentie en tentoonstelling (IMC.99) wordt van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 juni a.s. gehouden in de Amsterdam RAI. Deze vakbeurs (een conferentie en tentoonstelling ineen) staat in het teken van de specifieke toepassingen van document management, elektronisch data management (EMD), imaging, kennismanagement en workflow voor branches als farmacie, financiën, overheid en techniek.

Het IMC (International Information Management Congress) vertegenwoordigt de document technologie-industrie wereldwijd; een bedrijfstak met een omzet van ruim 6,5 miljard dollar per jaar en een jaarlijkse groei van ongeveer 30 procent. Het IMC.99 wordt georganiseerd door AIIM/IMC International. Ruim 100 exposanten demonstreren hun informatie-management producten, waarmee organisaties hun efficiency vergroten, kosten verlagen en customer service verbeteren. IMC.99 wordt gecompleteerd door een driedaagse conferentie, waar een breed scala van actuele document management onderwerpen aan de orde zal komen . van de basale document technologieën tot de allernieuwste internet-applicaties.

International forum
.De IMC tentoonstelling wordt gezien als één van de voornaamste evenementen op de kalender van de Europese industriële document-technologie., zegt Paul Carman, President AIIM/IMC voor Europa. .Het biedt een forum om te spreken met .s werelds belangrijkste informatie- managementbedrijven en specialisten in deze branche. IMC .99 is de ideale plaats is om er achter te komen hoe document- en informatie-managementoplossingen alle organisaties van dienst kunnen zijn, van multinationals op zoek naar verbetering van bestaande applicaties tot de kleinere organisaties die hun eerste voorzichtige schreden zetten op het gebied van
informatieverbetering..

AIIM/IMC International
AIIM/IMC is een onafhankelijke internationale organisatie die branche-organisaties helpt bij het gebruik maken van document-technologieën en het oplossen van de bijbehorende vraagstukken en problemen. Doel is het opzetten van een geïntegreerde strategie voor de document management-, imaging- en workflow-industrie. De organisatie is in januari 1999 opgericht en voortgekomen uit een samengaan van AIIM International (Association for Information and Image Management) en IMC (International Information Management Congress).
Meer informatie over AIIM vindt u op www.iim.org.


-------------

Voor meer informatie over IMC.99 kunt u contact opnemen met:

Wisse Kommunikatie
Postbus 3037
6802 DA Arnhem
Tel: (026) 4431523
Fax: (026) 3513315
E-mail: communications@wisse -worldcom.nl

31 mei 99 14:23

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie