Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Presentatie tweede druk 'Sta op en wankel' Ingmar Heytze

Datum nieuwsfeit: 10-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
In maart 1999 verscheen 'Sta op en wankel', de derde dichtbundel van Ingmar Heytze, bij Uitgeverij Kwadraat te Utrecht. Precies drie maanden later presenteren dichter en uitgever met trots de tweede druk. Net als de herdruk van de vorige bundel 'De allesvrezer' wordt ook deze tweede druk op feestelijke wijze gepresenteerd in Steven Sterk, de boekhandel onder de Dom. Muzikanten, schrijvers, journalisten en een fotograaf geven vorm aan hun favoriete gedicht uit de bundel. Met onder meer: Esther Gerritsen * Fred Prak * Saxofoonduo Vliegend Schroot * Guillaume van der Graft * Gina van den Berg * Thijs Pollmann * Patrick van Es (De Lomboys) * Admar Hermans * Kees Wennekendonk * Aart-Jan van Amerongen * Hagar Peeters. De presentatie is in handen van Ingmar Heytze.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze presentatie aanwezig te zijn. Voor meer informatie kunt u bellen naar Uitgeverij Kwadraat, Marleen van Vuurde: 030 - 233 31 57, of mailen met (hiheytze@casema.net).

donderdag 10 juni 19.30 tot 21.00 uur
Boekhandel Steven Sterk
Servetstraat 3 te Utrecht
Toegang gratis

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie