Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rational Software organiseert seminars voor ontwikkelaars

Datum nieuwsfeit: 11-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rational Software organiseert vrij toegankelijke seminars voor analisten, ontwikkelaars en testers

Hoofddorp, 3 mei 1999 - Rational Software organiseert in 1999 gratis seminars in Nederland en België o.a. over haar succesvolle Rational Suite. Dit is een geïntegreerde oplossing voor het volgen van het complexe ontwikkelingsproces dat software doorloopt voordat deze succesvol geïmplementeerd kan worden. De Rational Suite heeft specifieke gereedschappen voor analisten (AnalystStudio), ontwikkelaars (DevelopmentStudio), testers (TestStudio) en voor alle software specialisten (Rational Suite Enterprise). De Rational Suite stelt deze doelgroepen in staat om op eenvoudige wijze en in hecht teamverband optimaal functionerende software te ontwikkelen. Tijdens deze seminars ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie