Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

Berichten van donderdagmiddag tot vrijdagmorgen 11-06-99 10:02 vrijdag 11 juni 1999

Roel Hallink, tel.: 0528-295216

Auto tegen boom

ASSEN Gisteravond net na acht uur raakten 3 personen gewond bij een aanrijding op de Witterhoofdweg. Een 55-jarige inwoner van Assen reed met zijn net gekochte auto over de Witterhoofdweg, toen hij met de wielen in de berm kwam en de macht over het stuur verloor. Hij botste frontaal tegen een boom en kwam een eind verder tot stilstand. Hij zat bekneld in de auto en is door de brandweer eruit gehaald. Met ernstig letsel is hij over gebracht naar het Academisch ziekenhuis in Groningen. De in de auto zittende zoon van 14 jaar is met minder ernstig letsel eveneens naar het AZG overgebracht. Een 15-jarige vriend uit Assen die ook in de auto zat werd met vrij ernstig letsel overgebracht naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Van de bestuurder is een bloedproef genomen. De ravage ter plaatse was groot. De auto was totaal vernield.

Scooter onder auto

MEPPEL Gisteravond reed een 22-jarige inwoner van Meppel met zijn scooter over de Jan Steenstraat. Hij schrok van een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 30-jarge inwoner van Meppel, kneep in de remmen en ging onderuit. De scooter schoof onder de auto en de man klapte op het wegdek. Hij is met enkele fracturen aan één van zijn benen over gebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Onder invloed

OOSTERHESSELEN Bij een alcoholcontrole op de Geserweg werd een 36-jarige inwoonster van Zwinderen aangehouden omdat zij teveel gedronken had. Op het bureau blies zij 575 Ug/l (ongeveer 1.3 promille). Haar rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor werd zij, in het bezit van een dagvaarding, heengezonden.

Diefstal auto

NIEUW-AMSTERDAM Parkeerde gisteravond rond tien uur, een 20-jarige inwoner uit Zuidbroek, zijn auto aan de Vaart ZZ. Toen hij rond één uur naar huis wilde, bleek zijn auto gestolen te zijn. Het betreft een rode VW Golf diesel. De schade is niet bekend.

Ruzie in trein

ASSEN - Gisteravond kregen in de trein naar Groningen 2 Joegoslavische mannen van 22 en 49 jaar ruzie met elkaar en gingen elkaar te lijf. De spoorwegpolitie wist de mannen uit elkaar te halen. Ze zijn beide aangehouden door de politie van Assen en ingesloten. Waar de ruzie omging is nog niet duidelijk.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie