Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 11-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 11-06-99

Persberichten stad Groningen (middageditie)/
Vrijdagmiddag 11 juni 1999

Dagelijkse berichten district Groningen / Haren

Portefeuilledief aangehouden
Een 29-jarige man uit Groningen is vrijdagochtend betrapt bij het stelen van vier portefeuilles uit een warenhuis in het winkelcentrum aan de Dierenriemstraat. Op het bureau bleek dat de man nog een week gevangenisstraf tegoed had. Hij is overgedragen aan justitie.

Gewelddadige man aangehouden
In de Oude Ebbingestraat is vrijdagochtend een 33-jarige man aangehouden omdat hij een 49-jarige winkelbediende had geslagen die hem aansprak omdat hij een vuilcontainer voor de winkel omtrapte. Nadat de man de winkelbediende de klap tegen zijn lichaam had gekregen trapte de gewelddadige man nog een container om. Passerende politieagenten werden geattendeerd en konden de man aanhouden. Tijdens de aanhouding vond een 27-jarige man uit Groningen het nodig de agenten meerdere malen te beledigen. Ook hij werd meegenomen naar het bureau en kreeg een boete van f 500.-.

Voor nadere informatie; afdeling voorlichting, 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie