Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sharp Electronics kiest e-business-oplossing van Attachmate

Datum nieuwsfeit: 11-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Sharp Electronics voorziet 67% ROI per jaar met e-business-oplossing van Attachmate

Bouw en implementatie van web-to-host self-service applicatie biedt stroomlijning van de orderinvoer

Amsterdam/Brussel, 11 juni 1999  De consultancyorganisatie van Attachmate, de Business Solutions Group, onder andere verantwoordelijk voor hostgebaseerde e-business-oplossingen, heeft een op maat gesneden web-to-host selfservice orderinvoerapplicatie ontwikkeld en geomplementeerd voor Sharp Electronics European Group (SEED). Met deze applicatie worden alle processen in de ordercyclus van SEED maximaal gestroomlijnd. De web-to-host-oplossing is nu drie maanden operationeel en de eerste resultaten voorzien in een return on investment (ROI) van minimaal 67 procent per jaar.

"Een belangrijke verbetering is het terugdringen van de vertragingen die ontstaan tijdens de orderinvoer", zegt Peter Steffen, IT Manager van SEED. "Dit verhoogt de return on investment en garandeert een snelle levering van de producten die via de web-to-host-orderapplicatie van Attachmate besteld zijn."

De Service Division van Sharp levert een volledige reeks onderdelen voor alle Sharp-producten, varikrend van magnetrons en videospelers tot laptops en kopieerapparatuur. Vanuit geheel Europa bestellen Sharp-verkoopvertegenwoordigers, channel partners, resellers en retailers continu onderdelen bij Sharp. Voorheen gebeurde dat via fax, telefoon en e-mail, waarna vertegenwoordigers van Sharp deze orders in de host invoerden. De Business Solutions Group heeft op basis van een web-to-host-ontwikkelplatform een applicatie ontwikkeld, waarmee gebruikers via een standaard browser toegang hebben tot het IBM-mainframe en AS/400-hostinformatie. Zonder code te wijzigen, heeft Attachmate een veilige, op HTML gebaseerde selfserviceoplossing gerealiseerd, die 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar is. Omdat gebruikers zelf niets hoeven te downloaden, is de applicatie zeer gebruikersvriendelijk en beschikbaar voor alle gebruikers met een standaard browser. Bovendien heeft Sharp nu minder personeel nodig om dit proces af te handelen, en beschikken partners altijd over de meest recente informatie.

Door deze oplossing kan Sharp snel en tegen lage kosten reageren op de vraag uit de markt. Op dit moment heeft het systeem 100 selfservice eenheden. Dit aantal wordt binnen twee jaar uitgebreid naar 600 gedefinieerde gebruikers. De voordelen van deze oplossing zijn:


* orders worden direct geplaatst met het gebruikersgemak van een browser;

* orders worden direct in de host ingevoerd, zonder problemen met verschillende tijdzones;


* met speciale mogelijkheden kunnen partners zelf op zoek naar de juiste onderdelen;


* partners ontvangen de onderdelen veel sneller.

Naast deze verbeteringen op het gebied van de reactietijd en toegenomen klanttevredenheid onderstreept deze oplossing het innovatieve imago van Sharp. Daarnaast zijn ook de interne processen gestroomlijnd, zodat klanten hun onderdelen sneller ontvangen.

Attachmate Business Solutions Group

Door de combinatie van ervaring op het gebied van systeemmanagement en de kracht van de objectgeoriknteerde technologie van Attachmate, realiseren de consultants van Attachmate e-business-oplossingen die de efficiency en winstgevendheid vergroten. De Attachmate Business Solutions Group ondersteunt organisaties in hun ontwikkeling naar een volledig geontegreerde e-businessarchitectuur voor de verbetering van de informatiestromen, lagere Total Costs of Ownership van IT-systemen en de algemene return on investment.

Attachmate Corporation

Attachmate is iin van de tien grootste PC-softwareondernemingen ter wereld en een toonaangevende aanbieder van desktop- en servergebaseerde host access-managementoplossingen. Met deze oplossingen kunnen ondernemingen vanuit iin centraal punt alle toegang tot de hostdata beheren. Door het centrale beheer kan snel bepaald worden wie toegang heeft tot welke hostdata. De oplossingen van Attachmate realiseren veilige in beveiligde toegang tot bedrijfskritische informatie op de hosts (mainframes, midrange, UNIX, DEC/VAX en Unisys) vanuit elke locatie, binnen of buiten de firewall. Alle producten, inclusief de beheersoftware en ontwikkeltools, worden ondersteund door een ervaren team van technisch-specialisten en consultancyexperts. Attachmate is over de gehele wereld actief en heeft meer dan 10 miljoen klanten, die door 80 kantoren in 30 landen worden ondersteund. Meer informatie over Attachmates producten en diensten is te vinden op www.attachmate.com

Voor meer persinformatie:

Attachmate Benelux Lammers van Toorenburg PR

Inge Van Eycken, Marketing Manager Benelux Charly Lammers van Toorenburg Telefoon: 02/481 07 50 (B)
Telefoon: + 31 (0)30 656 50 Telefoon: 020 696 60 31(NL) 70

E-mail: (marketb@attachmate.com) E-mail: (charly@lvtpr.nl)

(marketnl@attachmate.com)

Attachmate Sales Nederland Postbus 23295 1100 DT Amsterdam ZO

tel.: 020/696 60 31 fax: 020/696 07 29 e-mail:

(marketnl@attachmate.com)

)1999 Attachmate Corporation. All Rights Reserved.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie