Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reconstructie provinciale weg N 834 Asch-Buren

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Gelderland

Reconstructie provinciale weg N 834 Asch-Buren

6 mei 1999

Nr. 99-182

De provincie begint in juni met de reconstructie van de provinciale weg N 834 tussen Zoelmond en Buren. De werkzaamheden duren in totaal ca. 5 maanden. De werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid van de aanwonenden en de bedrijven in de directe omgeving van de weg. Op 15 juni organiseert de provincie een informatieavond in het multi cultureel centrum De Prinsenhof, de Beijen 1 in Buren. Tijdens deze avond wordt uitgelegd wat de werkzaamheden inhouden en hoe lang één en ander gaat duren.

De provinciale weg N 834 heeft de laatste jaren te lijden van het groeiend en steeds zwaarder wordend autoverkeer. De fundering van de weg is hier niet op berekend en daardoor beschadigt het wegdek regelmatig. Het aan brengen van een nieuwe asfaltlaag is niet meer voldoende. Daarom is beslo ten de weg goed aan te pakken. De fundering van de weg wordt geheel op nieuw opgebouwd. Voor een goede, veilige en vlotte uitvoering van de werk zaamheden is het noodzakelijk de weg in fasen af te sluiten en het verkeer om te leiden. Gedurende maximaal 4 maanden zal het doorgaande verkeer geen gebruik kunnen maken van de provinciale weg door Buren. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A 15 en A 2, of de A 15 en de N 835, Industrieweg te Tiel.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
* de dienst Wegen, Verkeer en Vervoer, de heer H. Walinga, e-mail (h.walinga@prv.gelderland.nl)

* de afdeling Communicatie, de heer H. Kelderman, tel. (026) 359 90 06, e-mail (h.kelderman@prv.gelderland.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie