Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennismaking Internet voor ouderen in Voorschoten

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten

Kennismaking internet voor ouderen

De basisschool Emmaüs organiseert voor ouderen vanaf 55 jaar een kennismakingbijeenkomst over internet. De kinderen van groep 8 hebben in het afgelopen jaar hard gewerkt om wegwijs te worden op de digitale snelweg. Het gaat zelfs zo goed dat ze deze kennis willen delen met ouderen die geïnteresseerd zijn in dit steeds belangrijker wordende medium. Onder professionele leiding wordt de werking van het internet uitgelegd en kan iedereen zelf ervaren wat er allemaal mogelijk is. Heeft u interesse dan kunt u zich opgeven voor één van de kennismakingsbijeenkomsten. Op dinsdagmiddag 15 juni en donderdagmiddag 17 juni vinden deze bijeenkomsten plaats in de computerruimte van basisschool Emmaüs, Elstlaan 4 te Voorschoten. De bijeenkomsten starten om 13.30 uur met koffie of thee en is gratis. Na een introductie gaat u samen met een deskundige leerling zelf aan de slag. Om ongeveer 15.30 uur wordt de kennismaking met internet beëindigd.
U kunt zich voor één van deze bijzondere middagen telefonisch opgeven bij VIA 55+ van 9.30 uur tot 11.30 uur onder nummer 5619277, onder vermelding van uw naam, adres en leeftijd. Uw aanmelding moet uiterlijk vrijdag 11 juni 1999 binnen zijn.
Per bijeenkomst is er plaats voor 18 belangstellenden. Elke deelnemer heeft de beschikking over één computer en wordt begeleid door één deskundige leerling. In totaal kunnen er dus 36 mensen meedoen. Indien er meer belangstelling is dan zal de toewijzing op volgorde van binnenkomst plaatsvinden. Meldt u dus zo snel mogelijk aan om teleurstelling te voorkomen.
Wij verwachten dat de gelukkige deelnemers samen met de leerlingen van basisschool Emmaüs een leerzame en gezellige middag zullen hebben.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie