Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Flexlease wint E-business stimuleringsprijs

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Flexlease wint E-business stimuleringsprijs

Vorige week maandag werd de Broos van Erpprijs 1999 uitgereikt door minister Jorritsma. Voor deze prijs hadden zich 156 vernieuwende e-commercetoepassingen ingeschreven, waarvan uiteindelijk acht genomineerden overbleven, waaronder Flexlease. De hoofdprijs was dit jaar voor Bibit Internet Billing Services. Flexlease won de PricewaterhouseCoopers E-business Stimuleringsprijs.

Deze prijs, in het leven geroepen door PricewaterhouseCoopers, bouwt voort op de Broos van Erppijs en legt de nadruk op een optimale integratie van het medium internet in de bedrijfsvoering. De prijs bestaat uit een symbolisch kunstwerkje en ter waarde van fl. 25.000,- adviesuren door de consultants van PricewaterhouseCoopers. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie