Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegener Arcade neemt patiënteninformatie-magazine over

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

15-06-1999

Wegener Arcade neemt patiënteninformatie-magazine "Welkom" over

De directie van Oostelijke Weekbladpers BV (dochteronderneming van Wegener Arcade NV) heeft overeenstemming bereikt met de directie van D & V Uitgevers BV omtrent de overname van het patiënteninformatie-magazine "Welkom".

"Welkom" is een magazine dat twee maal per jaar in samenwerking met een groot aantal ziekenhuizen in Nederland wordt uitgebracht.

Patiënten die in één van de participerende ziekenhuizen worden opgenomen krijgen dit informatiemagazine gratis verstrekt. Alle wetenswaardigheden omtrent dat specifieke ziekenhuis, zoals bezoekuren, activiteiten, patiëntenzorg, etc. zijn opgenomen in de uitgave die de patiënt ontvangt.

Overigens bevat het informatiemagazine een groot aantal interessante algemene, voor het merendeel aan gezondheid gerelateerde, onderwerpen.

Oostelijke Weekbladpers (gevestigd te Enschede) houdt zich, naast het uitbrengen van een groot aantal huis-aan-huisbladen in Overijssel en Gelderland, bezig met de exploitatie van een aantal periodieken. De uitgave "Welkom" past uitstekend binnen deze activiteiten.

Het betrokken vertegenwoordigend overleg, de vakorganisaties en de SER zijn van het bovenstaande op de hoogte gebracht.

Apeldoorn, 15 juni 1999

Raad van Bestuur

WEGENER ARCADE

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie