Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 15 Juni

AUTO GESTOLEN, BOXTEL

Maandag is vanaf Zandvliet in Boxtel een grijze BMW 525 i gestolen. Het kenteken van de auto is LV-BT-19.

TE VEEL GEDRONKEN, VUGHT

In de nacht van maandag op dinsdag is een 46-jarige man uit Den Bosch bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van fl. 390,-. De controle vond plaats op de Bosscheweg in Vught.

INBRAAK AUTO, SINT MICHIELSGESTEL

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Molenbergstraat in Sint Michielsgestel. Een portier van de auto werd opengebroken. Een aantal CD's werden gestolen.

INBRAAK AUTO, DEN DUNGEN

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in en auto die geparkeerd stond aan het Jagerspad in Den Dungen. Een ruit van de auto was ingeslagen. Een walkman, twee zonnebrillen, een minidiskspeler, kleding, geluidsboxen en cd's werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, BOXTEL

Maandagmiddag is een zwarte Tomos bromfiets gestolen vanaf een parkeerterrein aan de Fellenoord in Boxtel. Het beugelslot waarmee de bromfiets vast stond werd vernield. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is ZJP-239.

RIJZADELS GESTOLEN, NIJNSEL

In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een berging bij een woning aan de Jekschotseweg in Nijnsel. De deur van de berging werd opengebroken. 6 rijzadels, 4 hoofdstellen en 4 stel leidsels werden gestolen.

INBRAAK BEDRIJF, SINT OEDENRODE

In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in een bedrijf aan de Leunestraat in Sint Oedenrode. Een deur van het bedrijf wrd opengebroken. Een koffiezetapparaat, een hoeveelheid koffie en een weegschaal werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie