Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oracle sluit overeenkomst met SURFdiensten

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Oracle sluit overeenkomst met SURFdiensten

De Meern, 15 juni 1999  Oracle heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met SURFdiensten, de organisatie die optreedt als intermediair tussen ICT-aanbieders en het Nederlandse hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. De overeenkomst betekent dat studenten en medewerkers van universiteiten en hogescholen voordelig gebruik kunnen maken van Oracle-producten, zowel voor educatieve als administratieve toepassingen. De overeenkomst is geldig voor vier jaar en betreft verschillende Oracle-toepassingen, waaronder Oracle8i en Oracle Designer en Oracle Developer.

Door deze overeenkomst beschikken studenten en medewerkers van elf universiteiten en zes hogescholen nu over de nieuwste technologiekn. De producten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie