Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Borst stemt in met maatregelen Coca Cola

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van VWS

Minister Borst stemt in met maatregelen Coca Cola

Dinsdag 15 juni 1999, persbericht nummer 60

Minister Borst van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) stemt in met de voorzorgsmaatregelen die Coca Cola Enterprises vandaag heeft aangekondigd. Coca Cola zal alle in België geproduceerde Coca Cola-producten die in Nederland wordt verkocht, terughalen. Ook zal het bedrijf de Nederlandse consument informeren, onder meer met een advertentie en een telefoonlijn.

Minister Borst heeft haar besluit genomen naar aanleiding van ziekteverschijnselen in België na de consumptie van Coca Cola-producten en de maatregelen die in België en Luxemburg door de overheid zijn genomen.

Vanochtend heeft op initiatief van de Inspectie Gezondheidsbescherming, Waren en Veterinaire Zaken op het ministerie van VWS uitvoerig overleg plaatsgevonden met Coca Cola. Coca Cola heeft hierbij een uiteenzetting gegeven over de stand van zaken in België. Ook heeft het bedrijf bovengenoemde maatregelen toegelicht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie