Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 15-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel

Politie-berichten

Aanrijding
Capelle aan den IJssel - 15 juni 1999 - Op de capelseweg ontstond maandagmiddag rond half twee een aanrijding waarbij een 46-jarige Rotterdamse vrouw, inzittende van een van de drie bij de aanrijding betrokken auto's, gewond raakte. de vrouw werd met de hulp van de GGD en Brandweer uit de auto getild en naar het IJssellandziekenhuis vervoerd voor nader onderzoek. De aanrijding vond plaats omdat een 31-jarige automobilist uit Bergschenhoek te laat reageerde toen twee voor hem rijdende auto's afremden voor een afslaand voertuig. Hierdoor reed de man tegen de auto van een 24-jarige Capelse dier vervolgens doorschoof tegen de auto van een 54-jarige Rotterdamse. de voertuigen raakten daarbij beschadigd.

Beroving
Capelle aan den IJssel - 7 juni 1999 - Een 17-jarige Rotterdammer werd zondagavond rond elf uur in de metro tussen de haltes Schenkel en Capelseburg door een 20-jarige Rotterdammer bedreigd met een vuurwapen en van zijn mobiele telefoon beroofd. Korte tijd later werd de verdachte aangehouden en naar het bureau vervoerd. Er wordt een nader onderzoek ingesteld naar de achtergronden van deze beroving.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie