Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NetPoll-NetHit producten krijgen nieuwe naam; RealTracker

Datum nieuwsfeit: 16-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NetPoll-NetHit producten krijgen een nieuwe naam; RealTracker

Amsterdam, 16 juni 1999 - NetPoll-NetHit groeit hard in zowel Nederland als in het buitenland. Dankzij deze zowel nationale als internationale groei heeft Media Highway - ontwikkelaar van tools voor het meten van websitebezoek - besloten onder een nieuwe naam haar producten verder in de markt te zetten.

Vanaf 5 juli zullen alle producten van Media Highway en de organisatie omgedoopt worden tot "RealTracker". Ook zal op deze dag een nieuwe unieke meetmethode geintroduceerd waarbij de accuraatheid van bezoekersinformatie nog verder verbeterd zal worden.

Verder zal Media Highway eind juli - tezamen met de introductie van RealTracker Enterprise (serverpakket) - een aantal strategische samenwerkingsverbanden bekend maken waarmee Media Highway haar marktpositie sterk zal vergroten.

Over Media Highway - RealTracker

Vandaag de dag meet NetPoll-NetHit meer dan 3500 websites van bedrijven en hebben organisaties als Rabobank, Efteling en TrefPunt Nederland gebruik van de NetPoll-NetHit meetinstrumenten. Ook maken ondertussen al 8500 particulieren gebruik van NetPoll-NetHit Free dat in april is geintroduceerd.

Managing Director A.J. de Raaf: "Het succes van NetPoll-NetHit is te danken aan de hoogwaardige informatie over bezoekers, hun herkomst en vooral het surfgedrag".

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met A.J. de Raaf (Managing Director) op 020-6826158. Informatie over onze producten is te vinden op www.netpoll.nl (zakelijk) en www.nethit-free.nl (particulier).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie