Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 16-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Woensdag 16 Juni

GSM TELEFOON GESTOLEN, VUGHT

Dinsdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Loonsebaan in Vught. Een ruit van de auto werd ingeslagen. Een GSM-telefoon werd uit de auto gestolen.

INBRAAK AUTO, BOXTEL

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Berliozstraat in Boxtel. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradio cd-speler werd gestolen.

INBRAAK AUTO, HELVOIRT

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Lage driesstraat in Helvoirt. Een portier van de auto werd opengebroken. De autoradio en een telefoon werden gestolen.

AUTO VERNIELD, BOXTEL

Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag vernielingen aangericht aan een op de Kleine Beemd in Boxtel geparkeerd staande auto. Met stenen had men de auto bekogeld. De achterruit van de auto werd ingegooid en in de achterklep werd gedeukt.

CONTROLE SNELHEID, SINT MICHIELSGESTEL

Woensdagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Theerestraat in Sint Michielsgestel. Totaal 204 voertuigen werden gecontroleerd. 48 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De Hoogst gemeten snelheid bij het controlepunt was 81 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie