Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Schaik hoogleraar Management Accounting aan de KUB

Datum nieuwsfeit: 16-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Katholieke Universiteit Brabant

Dr. F.D.J. van Schaik hoogleraar Management Accounting aan de KUB

Het College van Bestuur van de Katholieke Universiteit Brabant heeft dr. F.D.J. van Schaik benoemd tot hoogleraar (0.2 fte) Management Accounting aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de KUB. Hij zal zich vooral bezig houden met het opleiden van Register Controllers op het gebied van management accounting.

Dr. F. D.J. van Schaik (1956) studeerde bedrijfseconometrie aan de KUB, alwaar hij cum laude afstudeerde in 1980. Vervolgens volgde hij te Groningen de opleiding Bestuurlijke Informatiekunde, die hij in
1982 afrondde. In 1985 legde hij het accountantsexamen af en drie jaar later promoveerde hij aan de TU Delft op het proefschrift 'Effectiveness of Decision Support Systems'. In 1997 ten slotte deed hij postdoctoraal examen belastingkunde aan de KUB. Van Schaik was na zijn studie werkzaam aan de KMA te Breda en aan de Technische Universiteit Delft. Thans is hij vennoot van Deloitte & Touche in Den Haag. Dr. F.D.J. van Schaik woont te Wassenaar en is aldaar telefonisch bereikbaar onder nummer 070-5145836.

Voor nadere informatie: Voorlichting en Externe Betrekkingen KUB, 013-4662004.


16-06-1999 KUB

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie