Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Focus-In vernieuwt website

Datum nieuwsfeit: 17-06-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht: Focus-In vernieuwt site

Nijmegen, 17 juni: Focus-In, waar "Mensen, Meningen en Ontmoetingen" centraal staan, heeft de site sterk verbeterd. Een geheel nieuwe lay out, nieuwe zoekrubriek en meer inbreng van de bezoekers.

Focus-In behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse internetsites, getuige ook de notering op de 17e plaats in maart van dit jaar in de Multiscope visiscan. De site is sinds dit jaar ook opgenomen als deelnemer aan de Nationale Internet Monitor. En dat met een geheel eigen concept en op eigen kracht, "langzaam maar zeker" zullen we maar zeggen. Dat terwijl andere virtuele gemeenschappen zoals city.nl (ook 3 jaar geleden gestart) en tref.nl ondanks ruime publiciteit en omvangrijke pr-budgetten inmiddels een bestaan lijken te hebben in de schemerzone van internet.

Beperkte middelen
Focus-In is opgezet met beperkte middelen en menskracht en zal ook mede als gevolg daarvan dit jaar wederom winst maken. Winst die overigens allemaal zal worden gestoken in de verdere ontwikkeling van de site. Vanuit Focus-In zijn inmiddels meerdere sites afgesplitst die een eigen (al dan niet betalend) publiek hebben verworven, zoals: www.e-matching.nl - relatiematching
www.onlijn.nl - opinie-e-zine
www.koopjesjager.nl - shopservice
www.fichat.com - chatgemeenschap
chatters.fichat.com -!-Chatters-!- e-zine voor en door chatters Maar het werd nu weer eens tijd om Focus-In zelf extra aandacht te geven.

Inbreng bezoekers vergroot
Op de hoofdpagina is de rubriek "Podium" inmiddels warmgedraaid, waar aandacht wordt besteed aan stellingen, reacties en homepages van de bezoekers. Podium bevat daarnaast elke twee weken artikelen en columns rondom een thema (muziek, vakantie, enz.) en wordt nu ook via e-mail toegestuurd.

Nieuwe Lay Out en zoekgids toegevoegd
De Lay Out van de site is geheel herzien en er is een zoekgids toegevoegd aan de site. De zoekgids bevat 1001 goede sites en een metazoekmachine met de belangrijkste Nederlandse en internationale zoekmachines bij elkaar. De bezoekers kunnen zelf nieuwe links en rubrieken aandragen voor uitbreiding van de gids.

Meer informatie:
Bel met Jasper Jan de Konink
tel. 024-3789706
Site: www.focus-in.nl
Focus internetoplossingen
Postbus 611 6500 AP Nijmegen
pers@focus-in.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie