Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doorvaarroute Weerwater-Olstgracht Almere gestremd

Datum nieuwsfeit: 17-06-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 178.1

17 juni 1999

DOORVAARROUTE WEERWATER-OLSTGRACHT GESTREMD

Afgelopen week zijn de werkzaamheden gestart bij de Olstgracht. Het gaat hierbij om het aanleggen van een dam. Vanwege de werkzaamheden is de doorvaarroute van het Weerwater naar het Beatrixpark en Noorderplassen via de Olstgracht voor twee jaar gestremd. Het vaarverkeer kan de Noorderplassen bereiken via de Hoge Vaart en de Leeghwaterplas. Langs de vaarroute komen verwijsborden te staan.

De dam is nodig om een tijdelijke weg voor bouwverkeer te realiseren van het appartementengebouw Silverline dat op de hoek komt van de Doesbrugkade en Hengelostraat. Het bouwverkeer zou anders dwars door de woonwijken hebben gemoeten. Alle watersportbedrijven worden schriftelijk van de stremming op de hoogte gebracht. Na de oplevering van Silverline wordt er een loop- en fietsbrug aangelegd, ontworpen door architectenbureau van Zuuk.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie